Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 8 september 2011

2 Brödrostar...

Ja,alltså de får förbli 2 brödrostar av 5 möjliga för Stavgång. Dra mej baklänges va träningsvärk jag har idag. Hur kasst kan man sköta kroppen egentligen??
Armarna & ryggen är värst,vilket är bra iofs eftersom jag ska träna dessa kroppsdelar, särskilt ryggen.
Igår efter att jag vaknat från min djupa sömn efter jobbnatten, klev jag upp på lätta ben...Nja stumma ben är mer rätt. Va i valet & kvalet om jag skulle gå en sväng eller lägga mej i soffan & dröna bort tiden till jag skulle åka på jobbet igen. Men nu ska ni få höra, lata lilla Lisa bytte om från Pyjamas till Träningskläder & for upp på Remsel igen för en Power walk.
För en gångsskulle så tänkte jag ge stavgång en andra chans... För jag ska säga er att jag ger aldrig saker som inte riktigt går som jag vill en andra chans, är de svårt, eller inte bli som jag tänkt, inte går tillräckligt fort eller om jag tycker de är tråkigt så gör jag Aldrig om de igen.
För jag anser att stavgång är lite svårt, blev ju inte som jag tänkt (fick ju inte till tekniken), tillräckligt fort gick de inte eftersom jag inte fick hyperbra kondis & välsvärvad kropp på en gång & jag tyckte de va lite småtråkigt,men de kan ha varit för att alla de tidigare faktorerna inte blev som jag tänkt.
Men som sagt, jag gick iväg på min promenad i regnet. Den här gången gick de bättre faktiskt. Men tekniken sitter inte riktigt,tror jag. För hur ska jag veta att jag går riktigt när jag inte vet hur man går rikigt med stavar. De enda jag vet idag är att nåt har dessa stavar gjort med min kropp iaf, för jag har träningsvärk & ont i benhinnorna. Eller så är de träningsvärk,kan man stretcha benhinnorna??? Mycket frågor om träning & inte en enda som kan ge mej ett svar. Få googla istället. Men de är ju rätt skönt när man väl kommer till bilen & kommer fram till att jag varit nyttig & motionerat istället för att slöa bort mitt liv framför nåt gammalt Vänner-avsnitt & dricka saft.
Tänkte att jag skulle gå idag oxå, men lilleman ville att jag skulle hämta honom på dagis idag efter de att jag vaknat, så då gör jag självklart de. Kanske går en sväng ikväll istället. Men de känns segt när man tittar ut & ser regnet vräka ner.

Nu ska jag mysa med lilleman lite innan hans pappa kommer hem & jag åker mot Sollefteå igen.

ses

Inga kommentarer: