Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 30 september 2011

AF

Idag har jag vart till AF på dejt. Hur bra förtroende får man av sin handläggare när han säger att han inte vet hur han ska hjälpa mej hitta nåt jobb??
Han går helt enkelt bet på mej säger han. Men jag menar, hur svår är jag att ha med att göra då?? (okej, svara inte på den frågan, jag är svår). Men de är ju hans jobb på nåt vis.
Har ju sagt vad jag skulle vilja göra. Visserligen spretar de åt alla möjliga håll.
Bagare, Lastbilschaffis & klädförsäljare. Nu kan jag även lägga till Svetsare, plåtslagare eller elektriker. Fast jag skulle även vilja bli mekaniker, polis & Formel 1 förare.
Så jag menar, hur svår person kan jag vara egentligen?!? jag vet ju vad jag vill bli...
Med tanke på att jag har så svårt att lära mej Teoretiskt så vill jag inte sätta mej vid skolbänken. Men Elektriker, plåtslagare & svetsare är de mest Praktiskt inlärning. Så de skulle ju passa mej fruktansvärt bra. De va även Bagare sa han.
Så den 17 oktober ska jag träffa honom igen, då ska jag ha kollat upp om jag vill ut på en praktikplats eller om jag vill utbilda mej. Lutar åt en utbildning i så fall, men vad ska jag då välja?? Kanske ska följa släkten Björklund, min pappas farbror startade ju Plåtslageriet i Sollefteå. Så då kanske dom vill ha en Björklundare där med hett temperament & förvirrat uttryck i ansiktet.
Men om jag ska va ärlig så har jag inte ett dugg förtroende för min handläggare faktiskt. Han tar bara upp min tid varje ½år i 30 min & då vet han inte varför jag är där,fast de är han som kallat mej. Har nog att göra med Dementa på jobbet, jag vill inte ha med dementa att göra på min fritid.
Sen har han mage att säga att jag kanske skulle ha haft en Stödperson eftersom JAG är glömsk.
Han ligger som sagt inte högt i kurs på min 10-i-topp-lista.

Ja, nu ska jag sova en stund. Nattjobb väntar, ovanligt va?!? de är ju helg.

ses

Inga kommentarer: