Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 21 september 2011

Dax igen

Nu är de dax igen för att jobba. Känns helt okej att få göra de. Man bli så fruktansvärt slö av att bara gå hemma. De enda som bli är att jag skjuter upp saker tills imorron, men då morrondagen kommer så skjuter jag upp de ytterligare hele tiden.
Men när jag väl kommer igång med att jobba så bli de per automatik att jag gör massa andra saker för att då vet jag att jag jobbar dagen efter... Mitt rum är aldrig så städat som när jag jobbar. De är knepigt de.

Igår va jag på gymmet iaf, känns idag vill jag lova. Men de är ju bara att köra på, less på gäddhäng, kärlekshandtag & bulldegs magen. Nu är de inte så att jag tänker se ut som Miss Universum, de vet jag att de inte går, jag har för korta ben för att delta i nåt sånt. Men lite fastare i hullet skadar ju inte.

Har redan varit på jobbet idag faktiskt. Gatt förnya min deligering, annars kan man bli utan jobb ser ni. Drack lite kaffe & fick schemat för Oktober...4 nätter. Där rök min jorden-runt-resa.
Men tror de bli lite mer jobbnätter ändå. Finns ju alltid nån som ska va ledig,blir sjuk eller bara vill vara snäll & ta ut komp eller semester. Sånt gillar ju jag då.

På Onsdag så ska jag & Paula åka till S-vall & spendera hele lönen på kläder, smink & smycken. Egentligen ska jag försöka hitta åt ett par Adidas Superstar. Mina har jag nog haft i 5-6 år. Så dom börjar bli lite väl nötta nu faktiskt. Sen vore de bra att hitta ett par nya Jeans, nya vinterskor till Lilleman & en massa REA-kläder.

Näe nu ska jag lägga mej & vila lite, sen steka pärer & korv till middag.

ses

Inga kommentarer: