Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 12 september 2011

2 på en dag

Ja ni vänner,nu blev de 2 inlägg på en & samma dag med kanske bara några minuters mellanrum. De tidigare inlägget om 2 Brödrostar kom in idag,fast jag skrev de i Torsdags kanske. Glömde trycka Uppdatera inlägg innan jag loggade ur.

Idag gör jag inte så mycket. Ställde väckaren på 8,den ringde, jag stängde tydligen av den i sömnen & vaknade kvart i 10. Hallå, dagen som inte blev som jag tänkte. Drog på mej träningskläderna & hamnade i soffan med Sambon istället för att dra en repa i spåret. Plockade ihop min tvätt när hon drog iväg till Klockestrand & väntade på att den som hade tvätttiden före mej skulle pallra sej ur tvättstugan så jag kunde köra igång med mitt tvättberg innan 2. Men de blev inte så, Paula ringde & frågade om vi skulle ta en fika.... Tvätta VS Fika...hhmmm så svårt val de blev. Av med träningskläderna & på med jeansen & ut på stan.
Nu har jag precis kört igång 2 tvättmaskiner, blir minst 2 till innan kvällen är slut. Mellan de ska jag då försöka ta mej en promenad & röja upp i röran i mitt rum.
Så egentligen är de bara att börja, men jag har ingen energi idag. Hatar måndagar, inte för att de är just Måndag & jobbet börjar som alla andra tycker, jag hatar Måndagar för då mår jag dåligt. Alltid trött & utan energi,fast jag egentligen inte har gjort nåt speciellt. Måndagar är min sovar dag fast jag sovit hela helgen. De är knepigt.
Jaja,nog med gnäll.
Imorron ska jag på AF. Skulle ha varit där i Tisdags,men de missade jag för att jag dels hade Erik hele dan & att jag fick kallelsen samma dag som jag skulle va där. Alltså så missade jag den eftersom Erik & jag gjorde massa annat bus & jag såg inte brevet förrän på kvällen. Så jag mailade & va livrädd att jag skulle blivit avskriven,men eftersom de blivit som de blivit fick jag en ny tid...alltså imorron. Tur de.

Näe nu ha jag inte tid nå mer.


ses

Inga kommentarer: