Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 26 september 2011

Helgen

Ja, helgen har gått åt den oxå. Fredagkväll sov jag bort faktiskt.
Lördagen blev lite stressig,men jag hann med 2 saker iaf. De ena va att jag va till Ramsele på Lastbilsträffen. Drog de korta stråt där & blev chaffis. Hade väl ingen lust att åka dit överhuvudtaget,men men. Åkte halv 12 från stan. Kollade runt lite & vid 15 fick jag leda 2 karlar som va mer än lovligt onykter till bilen. Aggerade pizzabud när jag kom till stan.
Sen åkte jag hem till mej för att göra mej klar inför kvällens dans. Blev Bollsta för min del.
Så roligt,men de va lite lite folk. Bodde mest på dansgolvet faktiskt, dom hade ju bar där, men jag va aldrig dit. Va redan tillräckligt full ändå. Så från 20.30 till 1 stog jag på benen på dansgolvet. Lite mör,trött & slut när vi satte oss i bilen som skulle ta oss hem.
Söndagen gick åt att kurera både huvud,fötter & tår. Men jag hann även med att tvätta bilen & göra en äppelkaka som blev så misslyckad att jag måste göra om den snart igen. Har aldrig gjort äppelkaka förut. Inget fel på smaken men formen blev ju överjävligt ful. Så då måste jag göra om den till jag lyckas. Så om ni kommer på besök så kommer jag bjuda på äppelkaka tills de piper ut genom öronen era. Men bara tills jag lyckats få till den så jag är nöjd, då brukar jag lessna & så gör jag nåt annat nytt tills jag är nöjd med den kakan, då gör jag nå nytt igen... ja ni fattar.

Idag brottas jag med en liten förskylning & ryggont. Ryggontet beror på att en som jag dansade med i Lördagskväll "dippade" mej,alltså D som i Dippa,inte P som i Pippa. Med de, enligt mej alltså, betyder de att killen böjer en i en helt onaturlig riktning åt fel håll, han bryter helt enkelt ryggen på en. Ha ju inga problem att göra de själv,alltså gå ner i brygga. Men när någon annan gör de åt en, särskilt när man inte är beredd så kan de knastra lite onaturligt & vips ha du förvandlats till Agda 90.
Killen jag dansade med tyckte att jag va vig som en katt. Ja, svarade jag, du bröt ju ryggen på mej på 3 olika ställen, vore ju konstigt om jag va stel som ett spett då. Han förstog inte Ironin utan ville dansa 2 danser till. Då sa jag att den lilla ryggmärksvätskan som jag har kvar måste jag ha för att ta mej ut till bilen. Han tyckte att jag va en kul tjej,men förstog fortfarande inte Ironin i de hela utan drog med mej ut på dansgolvet igen. Så om vi ska dra en slutsats på de hela så ha jag kommit fram till att jag måste sluta vara Ironisk & säga rätt ut Nej tack!! istället för att vara ironisk,dryg & förvrängande.
Ja de är inte lätt.

ses

Inga kommentarer: