Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 3 september 2011

Sa ju de..

Japp, läkaren kunde konstatera att jag hade Uvi. I Tisdags vaknade jag 05.10 & sen var tjugonde minut sprang jag på Toa för att pinka. Pinkade blod & mådde allmänt pissigt. Dagarna innan så va de så att jag pinkade hur mycket som hellst hela tiden. Så jag fick en tid hos läkaren. Samma läkare som i April tog prover på mej eftersom B12 va lågt. Den här gången fick jag svar på Aprils provtagning,de visade sej att B12 hade gått åt rätt håll,men nu va de Folsyran som va låg den här gången. Nya provrör togs & så få man väl se då om 4-5 månader igen om de är nåt annat som saknas i vitamin väg.
Men Uvi kunde konstateras på en gång så de blev antibiotikakur på 5 dagar.

Sen har jag jobbat resten av veckan. Gått bra de oxå,lite trött & sliten känner jag mej faktiskt, men de är ju inte ovanligt.
I natt som va så vred jag & Paula upp stereon i matsalen & ut strömmade Ljuva 50-tal. Städningen gick så mycket lättare. Samtidigt som man gick med skurkäppen kunde man sjunga med & dansa lite. Riktigt kul. Men sen drabbades Paula av Migränanfall. Tror hon inte pallade med min musiksmak faktiskt. Från 2 i natt fick jag jobba själv,då åkte hon hem. Stackarn.
Men då man sitter där själv i dessa lokaler då hör man verkligen ALLT!! Helt övertygad ett tag att de va nån som gick i korridoren, spelade stenkula i matsalen & att någon ropade på hjälp. Men alla sov,de va nog spökena som vandrade eller mina egna hjärnspöken.
Gick ju bra att va själv,fast de vart ju ingen som blev klar på morronen, de hinner man inte.

Imorse ringde min pappa mej vid halv 10. Vi hade bestämt att han skulle ringa mej vid 12 för att sen skulle vi träffas allahopa på stan för att äta lunch. Min faster med karl är hemma över helgen. Men som sagt pappa ringde fel & väckte mej istället för att ringa till sin syster. Så jag har inte sovit sedan dess & nu börjar mina ögon svida & kroppen känner sej febrig.
Men vi har iaf lunchat,tog med mej lilleman oxå. Fast han va inge pigg alls. Nu när dagis börjar igen så kommer ju alla baciller oxå...Så en hostig & snorig lilleman gjorde allt för att hålla humöret uppe under lunchen, men sen orkade han inte längre. Men han fick en lego-brandbil av morfar,så han va så glad så.

Nu orkar inte mina ögon hålla sej öppna längre. Go natt

ses

Inga kommentarer: