Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 19 september 2011

3nätter...

..är gjorda. Men de har gått bra faktiskt. Trött har man varit,men man har haft bra kollegor alla 3 nätter & de gör ju mycket.
Nu är de bara 2 nätter till som ska göras,sen är de slut på de roliga.
Men men, de är som de är när de är som de är.

Lilleman va med på jakten i helgen oxå. Han hade haft så roligt. Dessutom hade han varit tyst, de hade hänt 3 gånger att han glömt bort att han va i skogen & så hade han börjat prata som vanligt, men va då, han är 5.5år...såklart att de är mycket som rör sej i lilla huvudet där. Men jag tror att både jaktgubbarna & lilleman hade haft en väldigt trevlig dag.
Han hade även skällt ut jaktledaren efter att dom skjutit en kalv..." Man får inte skjuta älgens barn!!"
Men de va en trött kille som inte orkade följa med på Söndagens jakt. Så han tog sovmorron tills jag slutade ungefär, sen va de fullt fart hemmåt till mej. Där mötte Tommy upp oss & dom åkte hem till sej & jag gick upp till mej & fullkomligen dog av i sängen.

Annars så ha de väl inte hänt så mycket, har blivit med hund mellan kvart över 6 till 16.30 de dagar jag är ledig, de är en hund i min smak. Lat, trött & gammal med stela leder men blir fortfarande överlycklig om någon sticker till en en kall korvskiva.

Just nu längtar jag efter sängen,men de är några timmar kvar innan jag får sova. Dessa jävla vägarbeten som är nu gör att de tog 40 min längre innan jag va hemma i sängen.
Försök stå i bilkö,med en kö på säkerligen 15 personbilar & 2 lastbilar framför, du är trött, du vill sova....lutar huvudet bakåt mot ryggstödet, Tuuuuut, oj kön rör sej, gasa,bromsa, gasa, bromsa,gasa, Stopp, vänta 5 min på möte, gasa,bromsa,gasa.... AC på Low, Elvis på full volym & med jämna mellanrum klappar jag till mej själv med handflatan över kinderna för att hålla fokus på vägen & inte insidan av mina ögonlock.
När jag äntligen va hemma så kunde jag inte sova istället. Så 9 nångång la jag igen mina gröna & halv 12 va jag vaken. Så ikväll bli de tidig kväll faktiskt.

Men nu har jag inte tid nå mer, jycken ska rastas & middagsmaten ska inhandlas.

ses

Inga kommentarer: