Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 12 oktober 2011

Nu har min Familje-ring kommit. Den där ringen som jag berättade om för länge sen.
Min mamma & jag gjorde ju varsin ring eftersom hon skulle smällta ner min mormor & morfars vigselringar & min mormor hade smällt ner sina föräldrars vigselringar & även sin egen vigselring & gjort en tjock vigselring av 3 ringar. Ja nu blev de allt rörigt.
Ska fota den & lägga ut den här så ni få se. Jättenöjd är jag med den, men den hade kunnat vara lite mindre. Mina fingrar måste ha blivit smalare sen jag provade ut den.
På min står de som sagt FAMILJ & sen mitt & Lillemans stjärntecken.
Men jag vågar knappt ha den på mej, den är värd många tusenlappar & sen är de ju trots allt släktens ringar som jag bär på mitt finger. Så mamma bad mej att inte tappa bort den på en gång. Förstår inte vad hon menar med de, antar att hon tycker jag är en liten slarver kanske.

Igår hämtade jag lilleman 12 sen va vi med varandra tills 16, då ville han åka hem med sin pappa igen. Va så fruktansvärt trött eftersom jag bara sovit några timmar innan jag hämtade honom. Men de gick förvånansvärt bra ändå. Brukar ju inte vara på mitt bästa humör, men som Lilleman brukar säga: Mamma,vi har inte bråkat en enda gång idag.
Ska iväg på jobbet idag oxå. Hade inget inplanerat på hele veckan men de blev ändring på de helt plötsligt. Men vad jag vet så har jag inget mer jobb senare i veckan,men de brukar ju ändras ganska fort.
Imorron ska jag sova en stund, sen göra en repa på gymmet. Blir att man ligger på latsidan när man jobbar, man prioriterar sovning framför motion då. Tränar ju hellst på morronen & då slutar ju jag. Blir ju så dumt. Men jag har iaf ätit havregrynsgröt & druckit kaffe idag till frukost/lunch. Så lite nyttig har jag ju vart iaf.
Ska leta fram vinterjackan idag & hänga undan vår/höst jackan, de börjar bli bitit ute nu.
Har blivit så frusen av mej, de har alltid hetat Fryser Lisa,ja då är de kallt... har jag dessutom Ankstubb då kan ni ge er faan på att de är svinkallt. Men som sagt så går jag runt med Ankstubb hela dagarna nu,så nu kan man inte ha de som riktmärke heller att om Lisa fryser så är de kallt.

Näe, nu har jag inte tid längre. Trots att man är arbetslös så har man fullt upp att göra hele dagarna ändå..

ses

Inga kommentarer: