Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 31 oktober 2011

Tallinn 2011

Nu är den resan gjord. Tror aldrig jag haft så kul någongång...
Trots att man inte kände många innan man for,så ordnade det upp sej redan på Bussresan ner till S-holm.
När vi checkat in & alla va med på båten så gjorde vi oss klar för en trevlig kväll/natt/morron.
Billigt blev de för mej iaf, gjorde inte av med en krona på öl/drinkar första kvällen på båten. De va väldigt mycket givmilda människor på den där båten.
Man tog sin öl eller drinka & smög iväg,sen såg man inte till den personen nå mer under kvällen. Så va min taktik iaf & den funkade. Vid 3-4 nångång fick jag hjälp att hitta hytten, inte för att jag va full, utan för att jag inte hittade. Vet ni hur mycket trappor, hissar, speglar & hytter de finns på en båt?!?!?
Sen blev de inte många timmars sömn innan vi skulle av i Tallinn för att kika på staden.
Vi kikade i gamlastan & käkade i en fängelsehåla. Väldigt mysigt ställe faktiskt. Sen gick vi in på en Irländsk pub för att ta nån öl innan vi skulle tillbaka till båten igen.
Sen fortsatte festandet långt in på natten igen.
Så de va 16 inte allt för pigga människor som letade sej av båten & försökte hitta rätt buss när vi va tillbaka i Värtahamnen.
Bussresan va väldigt tyst, om man jämnför med ditresan.
Nu sitter jag här med världens förskylning & är trött. Försöka ta sej i kragen med att packa upp & tvätta en sväng kanske. Sen handla lite mat, nässpray & näsdukar.
Men trots en grym förskylning så har helgen varit toppen & gör gärna om den igen.
Som ni ser så kom jag både dit & hem utan att bli kvar någonstans & de va tack vare "reseledarna" Ellika & Hemi som räknade in oss alla innan vi åkte, när vi va i tallinn & när vi kom tillbaka till båten, när vi skulle av båten i S-holm & när vi kommit på rätt buss.

Näe nu orkar jag inte skriva nåt mer.

ses

Inga kommentarer: