Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 6 oktober 2011

ojojoj

Med fakta i ögonen kan jag konstatera att mina nerver inte är gjorda för att se min son åka Kickboard. Både hjärtat & nerverna hoppade utanför kroppen flera gånger, för att slutligen stanna utanpå kroppen på heltid.
Han är superduktig & har faktiskt koll, men de är inte alltid han har koll på människorna runt omkring sej, bilarna & vägkorsningarna. Särskilt inte när han samtidigt måste kolla hur fort hans fot sparkar i marken. Med så korta ben tycker jag inte att de ska gå så fort, men ser ni DE GÖR DE!!! För fort för att jag ska tycka att de känns bra.
Är ju så mammanojjig så de finns inte. Hellst av allt vill jag nog ha han i barnvagn igen, bara för att han va mer skyddad där. Men jag försöker förklara för mitt innre nervösa jag, att de knappast kommer vara den första uppskrapade knät eller hand han kommer ha. Fast då säger mitt innre nervösa Jag till mej, att som förälder vill man inte att sina barn ska skada sej. Sen har Mina Jag en diskussion som inte är av denna värld. Men kommer bara fram till att hur mycket man än vill skydda sina barn från faror så kommer de alltid finnas faror som dyker upp ändå.
Barn ska vara barn & de innebär att föräldrarna få gå med hjärtat utanför kroppen resten av livet.
Vi har iaf haft en myspysig dag idag. Käkade lunch på Hullsta, tacobuffé. Med oss va Tommy, Emma & Elias oxå. Efter lunchen så har jag sprungit & Erik har sparkat/åkt Kickboard, på stan. Köpt doppresent, bedövningssalva( dax för 5-årskontroll med tillhörande spruta) har inte vågat berätta de för Erik än....han hatar ju läkare. "Sticker du mej,så biter jag dej" är en stående kommentar från Erik när han är hos läkaren.
Men med bedövningssalvan så kanske de går bättre iaf.

Jag mår väldigt konstigt idag, gjorde de igår oxå. Trött, slut & fruktansvärd värk i hele kroppen, ungefär som tandvärk. Blir tossig snart. Får ta mej en Ipren & krypa ner i sängen sen när Erik åkt hem till pappa sin.

men nu ska jag mysa vidare en stund till.

ses

Inga kommentarer: