Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 24 oktober 2011

Som vanligt...

...har helgen sprungit fort förbi, som vanligt va jag inte nykter & som vanligt låg jag i sängen på Söndagen & funderade på vad jag egentligen håller på med.
Jag är en rastlös person, de måste hända saker hela tiden, de måste låta hela tiden, de måste vara folk runt mej hela tiden. För gud nåde om de skulle bli en helg som inte de inte händer nåt på, ligga i soffan & ha Fredagsmys är ju sammalika som att tugga av sej ena handen. Men de behöver inte betyda dyngfylla en hel helg, bara jag slipper sitta hemma ensam med en chipspåse & Loka Päron en hel helg. Eller jag kan sitta hemma, men då gärna med 5-20 personer som man kan surra med & göra middag med & lite så. Nykter eller inte spelar ingen roll, bara de händer nåt. Skulle kunna sitta i en bil en hel dag...
Igår bodde jag i bilen kändes de som, men kom fram till att de bara va 5 timmar, men under den tiden hade jag hunnit med kaffedrickning på Garaget med folket, kollat runt vad som händer en Em i Sollefteå (absolut Ingenting),handlat middag(varma mackor med Tonfiskröra) Promenixat en sväng & raggat runt.
Nu är de ju inte bara helgerna som gör mej rastlös, de är nog hela livet tror jag. Alla dagar i veckan, varje dag året runt oavsett förskylning eller Måndagar.
Skulle jag inte haft Lilleman, då hade jag inte haft någon fast adress, bostad eller husläkare. Då hade jag haft hela mitt liv nerpackat i en ryggsäck. Rest runt i Sverige & världen. Jobbat mej fram till nåt... Jag skriver NÅT, för jag har nog inget mål i livet.
Ja ett mål ha jag & de är att ge min Son en trygg uppväxt. Att han ska veta att jag alltid finns där för honom oavsett.
Kan hata min rastlösa själ, den ställer till mycket. Både fördelar & Nackdelar.
Men samtidigt är den ju ganska bra oxå, jag upptäcker saker, folk frågar ju om jag vill hitta på saker för dom vet att jag med all säkerhet följer med men vill jag inte så säger jag ju de oxå,.
Rastlösheten har tagit mej till många roliga platser, träffat nya personer men samtidigt gett mej näsbrännor så min näsa borde vid de här laget se ut som Rudolf(renen ni vet).
De är för & nackdelar att vara Rastlös som jag. Men man ska aldrig Ångra något som fått en att Le... Vilket gör att jag Aldrig kommer ångra något jag gjort i mitt Liv!!
Herregud va seriös jag vart helt plötsligt, de ligger ju inte i min Natur att vara de.

I Lördags va planen att gå på Bio med lilleman, vilket vi gjorde. Bara de att De inte va någon Bio, den är tydligen till helgen istället. Fast jag ringde & frågade om den gick helgen som va. Så en fruktansvärt besviken son fick åka på Videoteket & hyra en film istället.
Hyrde nån barnfilm om en uppdaterad verson av en karatekunnig Rödluvan, en mormor som va hemligagent & dom 3 små grisarna va någon slags insatsstyrka. Hans & Greta va kidnappade men i själva verket va dom elaka barn som fejkade sin kidnappning & skulle ha den sista ingrediensen till någon slags Tryffel som skulle göra att dom kunde erövra världen, Häxan va en snäll gammaltant som först hjälpte Hans & Greta men sen gjorde en helomvändning & blev snäll.
Helt värdelös, särskilt när jag upptäckte att de bara gick att se den endra på Finska eller Engelska. Varken jag eller Lilleman är kunniga i de språken.
Men vi hade iaf våran mysdag med godis, chips & festis. Tidigare på dagen fick han även köra raggarbil,vilket jag tror uppskattades faktiskt.
På kvällen käkades de surströmming, jag åt Spagetti carbonara istället, men även en strömming, har gett mej den på att lära mej äta de!! Hur svårt ska de vara egentligen??
Nu är de 3-dje gången jag provar de här året & de går fortfarande lika tungt att få i sej en Filé, men skamm den som ger sej. Smakar precis lika nåkt som när jag va liten & tvingades äta de varje gång mormor & morfar åt de...för smakade man inte en strömming så fick man inte heller några köttbullar. Men vi hade trevligt som bara den & huvudsaken är ju de.

Men nu ska jag ta & rensa skafferiet på mögligt bröd & utgången Oboý. Sen en promenad i de jag tror kommer bli en fin dag.

ses

Inga kommentarer: