Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 10 oktober 2011

Småstadsliv

I Fredags så va jag & några andra på Småstadsliv. Herrejävlar va rolig dom är.
Innan vi begav oss dit så käkade vi middag ute på Orren. Riktigt gott va de. Men nackdelen där va att jag som äter sakta fick maten sist. Så när de andra ätit upp hade jag väl kanske fått i mej en köttbit bara. Så jag kunde känna lite press när dom andra började skruva på sej i stolarna & fundera på om dom skulle beställa in mer öl eller gå iväg på Hullsta.
Vi gick iväg så vi va där kl 19 & showen började 19.30, då va de fullsatt i salongen...några lediga stolar lite här & där bara, men vi va ju ett sällskap så vi ville sitta ilag, men då knäcktes idén om att sitta på läktaren. De va en smart idé, för de va nog första gången jag sett bra en hel show utan att ha ett stort huvude mitt framför sej.
Men de blev en lugn kväll med mycket skratt. Helt klart värt pengarna.
Lördagen blev allt annat än lugn. Hockey, Öl & krogen. Va bara där nån timme sen gick vi hem. De är inte längre kul att gå på krogen helt enkelt!!
Söndagen sov jag mest hele tiden eftersom jag skulle jobba. Men ändå va de en trött & frusen Lisa som gick runt i en dvala hele natten. Men jag såg iaf att de snöade, de va roligt iaf!! Vill ha snö nu.
Egentligen ska jag sova nu oxå, men som ni ser gör jag inte de. Va meningen att jag skulle jobba bara en natt, men de va en som fick vara hemma på Vab idag oxå. Men de visste jag inte om när jag for hem i morse, utan jag skulle ringa när jag vaknat. Så de va ju bara att ställa väckaren, för jag ville inte sova för länge OM jag Inte skulle jobba i natt. Men nu vet jag ju att jag ska jobba så då är de väl bara att krypa ner under täcket & hoppas på att jag få somna en stund till.

ses

Inga kommentarer: