Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 20 oktober 2011

Vansinnig

Just för tillfället är jag vansinnig & skulle hur lätt som hellst vräka ur mej massa elakheter!!! Å de tänker jag göra oxå.
Just nu är jag överjävligt vansinnig på mina Muffinsformar. Fjanterier tycker ni kanske, men för mej är de idag hela världen. Va så sugen på Daimmuffins idag, så jag tänkte att jag ska göra de,annars hade jag gjort Ananas/Cocosmuffins om jag varit sugen på de såklart.
Köpte formar, fina svarta med vitaprickar på Skattis,kunde ju va lite roligare att ha sånna istället för de tråkiga vita som man oftast har,MEN nu luktar de militärföråd i hela köket & vi kommer få äta muffinsen från plåten, dom har nämligen runnit ut. Så där fick man för att man ville piffa upp vardagens tråkiga Vita formar mot Svart med vita prickar.
Man tycker att de borde va sammalika papper i dom vita & dom här svarta, men tydligen är dom gjort av lika klent material som mitt psyke just nu. Smaken är de säkert inget fel på, men utseendet är de ett stort jävla fel på & jag är vansinnig!!! Ingen vits med att baka om de bara blir pannkaka av allt, i de här fallt blev de rulltårta med pappersformar i....
Har för mej att jag skrev om några knäckformar med Tomtar på som jag köpte inför nån Jul, nu blev ni förvånad va?!?!? att jag köpte Julformar till Julen. Men dom va ju lika dåliga dom, knäcken fastnade & där satt man på Julkvällen & petade ur papper & plomper ur munnen.
Så kontentan av de hela är att jag inte kommer köpa nå mer formar från skattis oavsett om dom är prickiga eller pryds av en tomte.

Igår va en fullspäckad dag. Lilleman va på 5½års kontroll, han gick igenom besiktningen med MVG. Han väger 21 kg & 115,2 cm lång. Fick sin spruta & en tatuering, så de va en lite gladare pojke som gick Från Bvc än va de va när vi gick In. Tårblanka ögon & stum va han. Men sen brakade de löst & han surrade på som vanligt.
Sen for vi till Björkå & va där. Spelade Pingis, läste saga, byggde lego & myste i soffan.
Käkade middag där innan jag drog vidare till Arlom & på Plastparty. Köpte mej en Riskokare som man bara ställer in i Micron en stund så är de klart. Ja, man måste såklart fylla på med ris & vatten innan. Nöjd med mitt köp åkte jag hemmåt.

Så idag har jag då bakat, drabbats av en & 8 utbrott för att de inte går som jag vill.

I förrgår va jag till Graninge, pappa fick byta däck på min bil, mamma fick bjuda på mat & Nina fick bjuda på kaffe & bullar. Sen va jag på nattmöte efter de, blev inte ett dugg klokare på de iaf.
Men men, ser ju bra ut i protokollet om jag är med.

Nu har jag inget mer att komma med, ska nog ta mej en promenad & försöka glömma Muffinsarna eller så kanske jag går ner med dom till skattis så få dom smaka & se hur dom ser ut, för så ska dom inte se ut!!!

ses

Inga kommentarer: