Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 29 december 2011

Bildlöst

Har kommit fram till att min blogg verkligen saknar bilder. Så även detta inlägg, vet man inte vart man lägger sakerna är de svårt att få till nå bilder. Nu är de en svart kabel till kameran som saknas, hittar jag kabeln så är de kameran som saknas, de är ett konstigt fenomen de där.
De kan ju även vara så att jag är fuktansvärt slarvig av mej oxå, men de vill man ju inte erkänna i första taget. Så jag skyller på Dommarna...med andra ord Dom andra.
Idag gör jag inte mycket, varit vaken sen halv 5 av att jag hostat & nyst...så jag är lite trött just nu. Men innan klockan vart 10 hade jag sett hele Rasmus på Luffen & halva Pippi på de 7 haven. Produktiv dag måste jag säga. Kom bättre överens med kaffemaskinen oxå, idag gjorde den Aroma-kaffe åt mej. Men anser att de va lite svagt,fast jag hade mätt upp vattenmängden. Kom fram till att de kanske inte va helt rätt mängd ändå.
Men men de ger sej säkert med tiden.

Nu ska jag rasta Jycke & sen bege mej bort på MM, har lovat min Prickikorv till son att han skulle få "Bubbel" tills nyårsafton. Så råkade han såklart se att de fanns både bubbel med "Cars" & så bubbel med "Barbie", behöver egentligen inte berätta vad han ville ha för slags bubbel.
De är bara Nyårsafton en gång om året, så då ska såklart barnet oxå få fira. Kanske bli de första gången han orkar vara vaken till 00.00 slaget, har aldrig hänt förut & de är nästan så att jag tvivlar på att han kommer orka nu oxå. Kvällstrött min lilla krabat.
Själv är jag bjuden på fest, men de bli lugnt för mej eftersom jag ska jobba den 1/1-2012, smart drag av mej där.
Men nu ska jag dricka lite vatten, har hostat bort lungorna snart tror jag...så dödligt less på att vara förskyld!!!!!

ses

Inga kommentarer: