Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 1 december 2011

Ooajj

Alltså inte för att skryta, men idag har jag träningsvärk. Trodde inte man kunde få träningsvärk av att städa, men tydligen kunde man de. För jag kommer inte erkänna att jag är otränad.
De finns ingen som hellst tvivel på att jag är Högerhänt iaf, extremt högerhänt oxå. För de är bara höger sida på ryggen jag har ont i & de är bara höger arm som är bortdommnad.
Igår började vi städa 7 & gick hem 17.30 ungefär. Blev bjuden på lunch på Hågesta, sen åkte vi tillbaka för att fortsätta.
De tog ju längre tid eftersom huset fortfarande inte va tömt, utan de packades, bars & sprangs där vi städade.
Men hur de va så, så fick vi till ett städat hus tillslut. Vi kom när de va mörkt & for när de va mörkt, där emellan städade vi. Betalt fick vi oxå, ungefär dubbelt så mycket som jag själv räknat med. Så absolut kan jag gå igenom detta igen. De är ju ganska kul att städa hos andra.
Men avslöja inte min Perversa läggning för någon bara.

Idag ska jag sätta sprätt på alla pengarna jag tjänade igår.... Näe då, jag ska spara dom. Lägga dom i madrassen & hoppas på att inom en 10-års period ligger jag jävligt knöligt.
Men jag ska baka lite iaf. Imorron åker jag till Graninge med lilleman, för att sen åka vidare till Jamtli över dagen. Sen på Lördag ska vi baka pepparkakor med mamma.
En sak som jag egenligen borde köpa är ett par vettiga vinterskor faktiskt. Har bara nå Skoterkänger eller så har jag mina Horskor...dom är ju inte så varma faktiskt.
Känner jag mej själv rätt har jag satt sprätt på dom där pengarna utan att veta vad jag köpt egentligen. Sån är jag.

En kaffekopp på de här så, då kanske jag vaknar riktigt.

ses

Inga kommentarer: