Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 4 januari 2012

Bingo bingo

Idag har jag fikat med Mamma & Pappa. Mitt liv består i att fika nu känns de som. Men de är ju så gott.
Igår va jag, Lilleman & Miriam på fik. Lilleman tyckte att de va så kul att han somnade efter 10 min i min famn & sov resten av tiden. Så de blev inget spring i affärerna medans han va med. Men jag & Miriam hann ju med att prata om både jobb, utbildningar, killar & allt annat man pratar om när 2 tjejer träffas över en kopp varm Choklad. Lilleman sov så gott i säkert 45-60 min, tiden går fort när man surrar. Sen kom Tommy för att hämta honom. Känns alltid lite i hjärteroten de.
Jag & Miriam kika lite i affärer innan vi begav oss åt varsitt håll.
Gick en promenad igår oxå, den första på hur länge som hellst. Märks att jag fortfarande inte är pigg. Flåsade som en lungsjuk flodhäst redan efter 10 min. Sen när jag kom in & duschade hostade jag upp både de ena & de andra ur kroppen. Men vem behöver egentligen lungorna, levern & njurarna?!??! de är ju inga som hellst livsviktiga organ...
Är stolt ägare av Svart bälte i Ironi vet ni.

Nu sitter jag & funderar om jag ska spela bingo på MariaBingo eller laga lite middag, men jag är inte så hungrig än. Spela Bingo är inte så kul heller.... Man vinner ju aldrig!!!! Skitsida är vad de är, men ändå betalar man nån krona för att se hur den försvinner i någon slags Jackpott, men vinna Jackpotten har aldrig drabbat mej iaf. Bara glad över att kunna bidra till andra lycka jag.

ses

Inga kommentarer: