Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 12 januari 2012

Energi???

Idag har jag tappat all energi. Varit vaken sen 05.00, men har inte fått nånting gjort. Spelat Bingo, käkat frukost & duschat. Så har min förmiddag sett ut.
Vill göra nåt, men tar mej inte för att göra nåt. Blir tokig på mej själv.
Men jag ska nog försöka ta & handla lite. Nytt liv kräver ny mathållning. Har redan "moroten" hängande i Garderoben...tanken va väl att jag skulle komma i den tills den 21/1, men misstänker att de kommer att skita sej... En fin skapelse i svart spets utan axelband, skitfin!! men nu när jag tänker på de har jag faktiskt 2 "morötter" hängande där. Den svarta i spets & ett annat tajt fodral i svart (även den) kritstrecksrandigt fast i silver... Hörre ni, jag kan lägga ut en bild på dom istället kom jag på. Om jag ids.
Men eftersom jag begåvats med breda höfter & STORA bröst, så är de faktiskt på brösten de hänger, ja att jag ska komma i klänningarna eller inte. Magen kan man alltid dra in & hoppas på att dragkjedjan håller när man andas.
Har iaf läst att jag är modern igen... Havregrynsgröt är tydligen väldigt "inne" igen. Så lite hipp är man ju ändå, fast man närmar sej 30 & är gråhårig.

Näe dax att rycka upp sej, ingen vits att gräva ner sej. Har ju fått hela 3.5 timmars sömn i natt. Så jag borde ju nästan känna mej utvilad. Eller?!?!?

ses

Inga kommentarer: