Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 11 januari 2012

Energi

Tror dessa 2 dagar med Lilleman gjorde att jag fick ny energi till att ta tag i mitt liv.
Visserligen orkade jag inte stiga upp när väckaren ringde vid 7, råkade stänga av den & skulle bara dra mej några minuter. Vaknade halv 10. Då fick jag bråttom bråttom.
Men till mitt försvar så är jag inne i en period igen, där kroppen vill sova, den är trött, men hjärnan vill tydligen inte sova. Den ska planera nästa dag, precis när jag vill sova.
Så i natt låg jag i sängen, vaken till efter 3 nångång & va arg för att dygnet hade för lite timmar. Hur skulle jag kunna hinna ner till AF, vidare till banken & sen vidare in på City-hotell innan klockan vart 11. För både AF & Banken öppnar 10 & då måste jag + Sollefteås pensionärer vara på plats & hänga på låset. Annars kan man lika gärna skita i de. Ja nu är ju inte pensionärerna på AF, men på banken. Ger mej faan på att de är för att dom har gratis godis framme vid disken.
Dessutom ville jag hinna gå ut på en promenad. Promenera MÅSTE jag göra på morronen, annar kan jag lika gärna skita i de oxå.
Men så fick min hjärna för sej att om jag skiter i promenaden, då kan jag ju köra lite Zumba istället. Men jag vill ju få lite friskluft, men samtidigt vill jag ju göra de på morronen, innan frukost & när de fortfarande är lite mörkt ute så att ingen ser mina påsar under ögonen & arslet som gungar upp & ner & åt sidorna. Men så kom jag på att om de är kallt så få jag ansträngningsastma när jag går, Bricanylen har ju lillebror, så lite Zumba på morronen & sen längre fram kan jag gå en sväng, fast i lugnt tempo så att inte arslet gungar så mycket.
Började känna att ögonen ramlade ner & tyckte att jag lagt upp hela morrondagen perfekt, iaf FM. Men sen slog de mej...Vem faan är de som har mina Zumba-skivor?? går ju inte att köra Zumba om man inte har skivorna...
Så där malde min hjärna på igår...
Sen i morse sprack ju allt när jag sov till halv 10. Men snabb som jag är gick jag på AF först, sen vidare in på banken & sen vidare in på City-hotell & sen gick jag en sväng runt omkring.
Varför klockan inte fick bli mer än 11 har jag ingen aning om. De bara va så...
Jag hann alltså med AF, Banken, City-hotell & dessutom att gå en sväng innan klockan va 11.
Men jag kände mej mest stressad när jag gick min promenad.
Hjärnan är en lustig lite mojäng!! iaf min, blir inte klok på den.
Men nu bli de till att ta sömntabletter igen, annars kommer jag bli riktigt knäpp. Nu är de 3-dje natten som jag inte kunnat sova på. Fast jag stiger upp tidigt, även fast jag inte somnat förrän 2-3 på natten.
På Söndag börjar jag iaf på Arbetspraktik. På City-hotell. Jag är så desperat att jag tar vad som hellst. Har ju provat på Klädaffär, så nu kör vi Hotell i 3 månader. Är de inget roligt, så få man se de som ett bra motionspass iaf.

För jätte länge sen skrev jag ju ner mina mått... De har jag glömt bort.
Nu ska jag bara hitta måttbandet & köpa nytt batteri till vågen, sen kör vi igen.
Men de har nog inte gått så bra de sista månaderna eftersom jag fått ändra lite på bältet, från hålet längst in(som Tommy gjorde med skruvdragaren, när jag gått ner väldigt mycket) till hålet intill. Illa illa.
Ny kraftansträngningar få tas nu...

ses

Inga kommentarer: