Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 12 december 2010

BILJÄ***

Men igår va jag svettig på ryggen efter att ha kört bil.
Började med att jag inte fick igång den när jag skulle hem från en kompis. Man tycker att en bil borde starta i 8- utan problem,men se de gick ju inte alls de.
Men efter att ha lånat motorvärmarkabeln en stund så kuggade den igång. När jag väl fick igång Sulan så slocknade instrumentpanelen & allt blev nollställt. Så även Trippmätaren som jag är i stort behov av nu eftersom Tankmätaren har sagt upp sej.
Fördelen med att den sagt upp sej är att jag kan köra hur långt som hellst & ändå visar den fulltank...tills de bli stopp då vill säga.
Efter att jag fått tillbaka belysningen i bilen igen så fortsatte jag min resa mot Björkå...Gick helt felfritt..Tills jag kom i första rondellen som jag ska igenom. Alltså Sjukhusrondellen som den kallas. Jag bromsar,bilen fortsätter i samma hasighet utan att göra någon som hellst ansats till att sakta ner. Här börjar paniken komma & ryggen bli lite fuktig.
4000 varv på varvmätaren & 55-60 km/h i en snorhal rondell. Kan säga att här sprutade svetten från ryggen. Va mest rädd att jag skulle köra på bilen jag hade framför mej.
Andra rondellen kommer & jag känner paniken igen,men då hade jag inte gasat så mycket,så hastigheten va lite snällare. Ringer Tommy & skriker i fallsett att jag inte tänker köra min bil nå mer den här dagen. Då har jag iaf 2 mil hem & 2 rondeller till jag ska ta mej igenom. Men hur de va så tog jag mej hem. Stänger av bilen & den går fortfarande...de ni. Den brummar på fast nyckeln är vriden till "stanna". Men efter ett tag stannar den.
Går in lite så där skakis i benen som man kan vara efter en sån här upplevelse.
Slänger i mej dagens första måltid,bestående av limpmacka med kaviar...
Sen åker vi till stan igen. Såklart i min bil,men ser ni då är de inga som hellst problem med bilen. Den går som en klocka.
Hämtar lilleman som sovit hos farmor & farfar. Sen vidare upp på Nipan för årets första Julbord.
Gott va de iaf & känner mej fortfarande mätt.
Började se kommisarie Späck som vi hyrde efter vi ätit. Men orkade inte se hela den,utan få fortsätta se den idag. Hade inte sovit så mycket. Va på fest & somnade inte förrän 5 på lördagmorron & sen upp 10...Så jag somnade halv 10 igårkväll helt ovaggad.
Sov fram till 7 imorse,masade mej ner & käkade frukost med övriga familjemedlemmar & så förflyttade vi oss till soffan för att se Shrek Sista kapitlet... Jag somnade då oxå.

Har verkligen inte orkat göra nånting idag. Handlat & gjort en tårta bara. Fikat med brorsan & hans Hanna.
Lederna värker & magen mår inge vidare värst bra efter fredagens drickande & lördagens julbordsfrosseri med tillhörande godis. Men se,jag få skylla mej själv.
Imorron är de jobb som väntar,så även onsdag & torsdag...sen är jag 10-dagars ledig tror jag.

men nu ska jag göra nå vettig,diska undan lite tror jag.

ses

Inga kommentarer: