Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 22 december 2010

Jag visste de...

Nu börjar min sömnlösa tid igen. Tog ingen sömntablett igår & vad händer?!? Jo men visst jag vaknar kvart i 5 i morse, utan att kunna somna om. Blir så irriterad,vill ju inte käka dom där sömntabletterna,eftersom jag bli som en zoombi dagen efter. Men jag bli ju som en zoombi dagen efter oxå om jag inte få sova. Somnade 23 nångång & så vaken kvart i 5. De är förlite sömn för mej.
Kan ju bero på att jag känner en inre stress över julen,eftersom ingenting är klart typ. Eller egentligen är de väl bara julklapparna som fattas. Maten är köpt, granen klädd, Erik pyntade igår, skinkan redo att ätas & godiset gjort. Men ändå stressar jag över julklappar & vem som kan tänka sej va jultomte.
Idag ska jag klippa mej,sen stressa runt på stan med de övriga folket som är ute i sista minuten. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa till alla,men till mamma å pappa är de stopp.
Sen om de inte är för kallt i Em,så ska jag & lilleman åka skoter med Emma. Men jag börjar fundera på om vi hoppar över de & åker hem istället för att göra klart de sista inför denna helveteshelg som kommer.
För imorron tänker jag bara släppa allt & hoppas på att min Sambo oxå kan fixa nåt...typ skala potatis, ta fram extra bord & lite sånt.
Åker hem till mamma & pappa. Ska ha lillaJulafton där & jag vägrar sitta som på nålar & fundera över julen hemma.
De som är väldigt tråkigt,de är att de verkar bli svinigt jävla kallt ute iaf...

Men nu ska jag se om Tommy lämnade kvar nån liten skinkbit eller om han tog hela..

ses

Inga kommentarer: