Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 2 december 2010

Ska de va så här??

Är de så att kvicksilvret aldrig ska visa annat än 18-28 grader kallt denna vinter??
Jag går runt med en konstant värk i lederna,kroppen är som fnöske & håret så elektriskt så skulle jag hålla i en glödlampa skulle den tändas...Nu har Lisa en idé igen.
Jag som älskar vintern,med massa snö & röda näsor. Men inte denna kyla som gör att man inte kan göra nåt för man är så påbyllsad med kläder så man inte kan röra sej.
Dessutom när man duschar & rakar benen samtidigt,så är dom lena & mjuka när man är färdig duschad,man klär på sej & går ut. Efter 2 min är man inte så len längre..För då har man fått Ankstubb & sen är de kört med lena ben för min del. Då har de redan vuxit ut 2mm hår. Så jag få stå konstant i duschen eftersom jag inte gillar kroppsbehåring. De torkar ju ut huden de.
Fast egentligen kanske man ska sluta raka benen,få de växa tillräckligt länge behöver man ju inga långkallingar,då har man ju inbyggda.
Näe lite värme & mer snö på de här så,då bli de nog en bra vinter tror jag.

Idag har jag gäspat konstant & sovit några timmar på Fm. Hade tusen miljoner saker att göra,men jag orkade inte. Dessutom ska jag jobba i natt,så då få man sova.
Tvättat mina arbetskläder har jag gjort,nu torktumlas dom. Egentligen få vi inte tvätta dom hemma,men ska jag va helt ärlig så Skiter jag i de. Vill inte tvätta mina kläder med vårdtagarnas nerkissade kläder & golvmopparna vi skurar hela Graningebyn med. Sålänge vi i Personalen inte har egen tvättmaskin,så tvättar jag mina kläder hemma!! Slut & punkt.
Tvättar även mina jobbskor & jag hoppas verkligen att dom klarar av de. Dom luktade inte hallontårta kan jag lova. Dom är väldigt täta & dessutom i Foppatoffelmaterial...
Så går man då 11 timmar i sträck i dom,2-4 nätter i rad,så kan de ju inte lukta annat än Huvva i dom. Jag hoppas bara att dom hinner torka innan jag ska ha dom. Få göra som en Gubbe gjorde en gång,torka dom i ugnen på 250 grader.

Nu är de jobb 2 nätter som gäller. Går av på Lördagmorron,sen på kvällen ska Emma bjuda på middag & sen ska vi vidare på Garaget för att se Ebenholt Slappers. RockaBilly tjej som man är.

Näe nu ska jag se om mina skor krympt,smällt eller förstört tvättmaskinen...Eller så kanske dom luktar smörgåstårta igen.
Ses

Inga kommentarer: