Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 26 april 2011

Lycklig

Idag va de en Lycklig son som cyklade runt på stan med en helt ny blå cykel & med en svart cyklehjälm med dödskallar på. Ögonen lyste på,smilet va större än på länge & dessutom så följde det med en ringklocka oxå. Dessutom har vi kollat tapeter till hans rum i Björkå. Så imorron ska väl Tommy beställa dom. Pizza till middag blev de oxå, en Hawaii med svarta oliver på. Lyckan va gjord & de blev en skämma bort Erik dag idag igen.
Igår va vi till Graninge & umgicks med Mirre hela dagen. Fullt ös på Erik från vi kom dit tills dess att dom åkte hem. De va nämligen så att jag skulle jobba så jag fick allt gå till sängs efter maten,jag bli ju så grinig annars. Så då tog brorsan över ansvaret över Erik,vilket inte va några som hellst problem.
Som sagt så jobbade jag natten mot idag. Lite trött Lisa som satte sej i bilen & styrde kosan mot Graningebruk...vad jag gjorde där har ni inte med att göra. Efter att jag sovit så åkte jag till dagis för att hämta en väldigt förväntasfull son....Ja,varför vet ni ju redan eftersom jag började inlägget med de.
Påsken firades ganska hårt iaf. Knytkalas med dartkastning,prat & massa skratt på Fredag. Lördag va man inte så kaxig men de va bara att köra på igen,den här gången va jag bjuden på middag & hockey-tittning. På Söndag vart jag sjuk...förstår inte va de va för fel men huvudet höll på att sprängas,mådde illa & tungan hade fastnat i gommen. Hade ju bara druckit Öl,vin & snaps.. Slog upp de i ett Lexikon & det latinska namnet för denna åkomma heter Bakussmällus har aldrig varit med om de tidigare.
Men tog mej upp till Volvo iaf för att tvätta min bil tillsamans med Lilleman & Tommy. Ja,tvätta bilen gjorde jag ju själv med lillemans hjälp..Tommy donade med sin bil.
Imorron bär de av till Ö-vik,få sällskap oxå de är alltid trevligt. Äntligen ska jag hämta ut min mobil som jag lämnade in för länge sen. Tvätta ska jag försöka hinna med oxå innan Torsdag. Har liksom inga rena kläder....Jaja,de här går inte. Boka tvättid,bära ner vinterkläderna till förrådet & duscha. Bli en bra kväll de här skulle jag tro.

ses

Inga kommentarer: