Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 2 april 2011

Mitt framtida Jobb?!?

Tror jag hittat mitt framtida jobb. Smidighet,styrka,vighet,balans & inte rädd att göra bort sej. Glatt humör är ju oxå bra att ha tror jag. Jag har de mesta av de där,ska vara mitt glada humör då som kan skifta värre än färgen på en kameljont i en Indisk tygaffär.

Jag tänker såklart bli en sån där Tjej som sitter på en sån där Mekanisk tjur... Tänkte kalla mej själv för The CowGirl. För efter denna dag på bobben bakom skotern som dessutom min bror körde så känner jag att de är just de jag är byggd för. Att sitta på nåt som inte alls gör som jag vill,rycker,stegrar & åker än hit än dit utan att du själv är med på noterna. Att man dessutom ska hålla sej kvar är är ju ett mickel för sej när man sitter med Storbrösta mellan knäna som är uppe i hakan armarna runt på utsidan av knäna som pressar ihop både mage & bröst så man känner sej svimmfärdig av bara tanken & på toppen av de hela ska man då hålla i ratten,som kan vika sej om man ha otur. Ena stunden skoterled,nästa så ZigZagar man mellan träden eller ligger halvt släpande brevid bobben i djupsnön med snön överallt...Släpper jag taget?!? ALDRIG!! Om jag så ska bryta nacke & tår så ska jag sitta kvar på den lilla bobben som jag fick i Julklapp när jag va i Eriks ålder(5 alltså).

Idag har vi alltså varit till Lövsjön för att fiska & grilla. Började jättebra,med att pappa hade packat ner precis allt man behövde för att fiska,grilla & fika...förutom PIMPELSPÖNA!! Hur tänkte han där egentligen?!? Så skyll inte på mej om jag är förvirrad,jag ha de jag brås på!!

Brorsan & Erik blåste hem med skotern för att hämta dom. Då kom nästa grej, min käre far är Paranoid & tror att ALLA tar saker från honom,så även för hans familj gömmer han nyckeln ut till boden. Men vart kunde nyckeln finnas?? Såklart hade vi slarvat bort den,vilka skulle annars ha gjort de?? Pappa tappar aldrig bort sake nämligen,de bara är så!! När väl nyckeln hade hittats & så även grejjorna så dök dom upp...Ja då va jag redan less. Men men,vi fiskade en stund. Erik blev less efter 5 min,jag riktigt less efter 10 min & efter 20 min så hade jag,Erik & brorsan snöbollskrig/brottning på isen. Tills Morfar fick en fisk,då kom genast intresset från Eriks sida tillbaka. Så då fiskade han en stund till. Sen blev de fika,bobåkning & massa damp-anfall från mej & brorsan. När jag & brorsan kommer igång så har vi nog alla bokstavskombinationer som finns inte bara ADHD.

Ja dit & hemresan har jag ju redan förklarat för er... Träningsvärken har kommit smygande nu vill jag lova.

Lämnade av Lilleman till sin pappa igen,saknar honom redan.

Blev bjuden på fest,men när jag väl kom hem till lgh & tagit en snabbdusch så kom jag fram till att jag inte orkade. Så jag blev Chaffis istället & blev bjuden på middag som tack på City... inte illa de inte. Nu sitter jag i soffan med ett glas rött & fundrar på vad jag ska göra,önskar jag hade ett badkar så hade jag kunnat fundera där inne,men soffan funkar ju oxå. Lutar åt sängen faktiskt. Helt slut efter denna dag....Men samtidigt känns krogen lockande på nå vis... Sitter i pyjamas byxer & mjukiströjja & är sugen på krogen men samtidigt sängen. Jag återkommer med vad de blev imorron.

ses

Inga kommentarer: