Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 5 februari 2009

Forsättning på Torsdagen

Medans jag satt här & skrev tidigare idag så ringde Jane till mej & undrade om jag ville följa med ut på en Promenad. Visserligen hade jag nyss varit ute på en promenad,men va fan de är kul att ha sällskap när man går oxå. Dessutom va de några dagar sen man träffades =) måste ju hålla sej uppdaterad på vad som händer & sker på byn=)
När jag kom till Jane så satt Theresé där,så vi satt & surrade alla 3 medans Leo sprang runt i sin gåstol. Efter ett tag kom även Jenny på besök så då vart de mera surr.
De va bra mycket trevligare att sitta där & surra än att hålla på med Läxorna. Men tillslut kom vi ut på en promenad oxå.
Sen så for jag hem & skulle göra läxor,men då ringde dom från bemanningen & frågade om jag kunde jobba 2 nätter på Vallänget. Så nu ska jag snart iväg & jobba,så där rök min läxläsning på em. Försökte sova istället,somnade efter många om & men & när väckarn ringde så ville jag hellst ligga kvar men Erik måste hem & maten lagas inte av sej själv. Tänkte lägga mej efter maten men maten vart så sen så de känns bra onödigt att sova nu då kommer jag vara ännu tröttare sen när jag ska fara.
Just nu sitter jag & lyssnar på mina 2 boys i duschen..Erik surrar så de står härliga efter..Lilla ordbajsaren där.
Imorgon blir de sova av & sen ska jag försöka baka lite till kalaset på söndag.
På lördag ska vi fara & köpa andra saker som är bra att ha till ett kalas. Blå ballonger tex.

Mätte & vägde mej idag oxå. De va bara bra siffror som dök upp. Nu är jag inte 3 siffrig runt midjan heller. Snart kan jag nog ha de bruna bältet jag köpte för ett tag sen. De känns riktigt bra de.
Ska skriva in mina mått,men jag har inte mätt klart resten av kroppen än,ska ta de nu när jag har duschat.

2 kommentarer:

Jane sa...

tjoflöjt..är fdet sovning för dig som gäller idag? tack för promenaden i går!

Jane sa...

hallå hallå..