Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 26 februari 2009

Vägningsdax

Där står den & hånflinar åt mej. "Kom då din tjockis" säger den. De är bara jag som hör att den pratar med mej. Blir arg,ställer mej upp från sängen,vill gärna vända mej om & lägga mej igen med ryggen mot den pratande elakingen. Säger till den att du har en massa siffror att välja mellan men ändå så ändrar du dej inte.
Fattar lite mod & trampar på den, den startar med ett knäpp. Ser en massa nollor på displayen. Känner mej inte redo att ställa mej där så jag går ner till köket för att värma mjölk till Erik,drar ut på tiden bra länge ner,men tillslut har jag inte nåt annat att göra förutom att gå upp till Erik med hans mjölk & ställa mej på den där elakingen. Tar ett djupt andetag & tittar rakt fram & kliver upp på den. Men den här gången är de jag som får le,de här gången kan inte vågen hånflina åt mej,den här gången är de jag som med ett leende på läpparna kan skriva 0.6 minus i våran viktbok.
Med tanke på att jag inte motionerat nåt den här veckan eftersom min elakartade förskylning inte vill ge med sej så får jag vara nöjd med resultatet.
Midjemåttet har inte ändrat sej nåt sen sist,men arselmåttet visade på minus 1 cm denna gång me. Är nöjd ändå.
Hade ju sån ångest innan men nu känns de betydligt bättre. Men jag har LÅNG väg kvar till mitt mål.
Men mina delmål har jag nu ändrat på från 1-2 kg i veckan till 0.5 kg i veckan,de vet jag att jag klarar,annars så blir de straff.
De som oroar mej riktigt mycket är att min rygg börjar göra ont,precis som när jag hade diskbråcket för 2 år sen. Börjar bli sne på vänster sida,går som ett S. Den här gången ska jag inte jobba & slita livet ur mej så att jag blir riktigt dålig innan jag söker hjälp,utan jag ska försöka ta de så lugnt som möjligt & inte bära så mycket,men de är ju inte så lätt att inte bära nåt, Erik har utvecklat en rädsla för trappor efter de att han ramlade ner för trappen ute förra helgen. Så nu för man bära han för de mesta när vi ska ner för trappen.
Imorgon ska Erik till tandläkaren kl 9 sen får jag se om jag far en sväng till Graninge eller om jag lämnar han på dagis & sitter med läxorna.
Ska ju ut på kvällen så de kan ju bli lite stressigt.
Jaja,nu ska jag mäta färdigt kroppen & göra mej i ordning för en ny dag med hosta & ryggont..

Inga kommentarer: