Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 20 februari 2009

Lyckliger idag

Okej,igår när jag hade mätt midjan & vägt mej så satte jag ju mej här direkt innan jag mätt färdigt de återstående delarna av min kropp. Vart ju så fruktansvärt besviken på allt ihopa. Men när jag väl mätt hela mej så vart jag glatt överraskad. Jag hade ju tappat cm på resten av kroppen oxå. 1cm runt arslet,1 cm runt vardera lår,1 cm runt ena fotleden & 0.5 cm runt den andra,halsen hade jag oxå tappat 1 cm & handlederna lika så. Till och med vaderna hade jag tappat cm på. Jisstanes va jag blev glad. Men överarmarna dom har samma mått som vid starten,de kan jag inte förstå...dom är ju så fula,så jag vill ju att dom ska försvinna lite oxå. Tänkte att jag skulle börja gå med stavar,men jag vågar inte. Tycker de är pensionärsaktigt. Ursäkta mej alla äldre stavgående människor för mitt uttalande nu,men ni har förstört denna träningsgren genom att gå & dutta lite i marken när ni går,för att hålla balansen. Hur ska en tjej i sina bästa (?) år se så där sportig & frisk ut med stavar,när man förknippar stavgång med äldre & obalansiga människor??
Men jag vill ge träningsmänniskor en eloge för att dom vågar gå med stavar,för jag vågar inte. Jag vet,jag är väldigt fåfängd,men sån är jag,Like it or not.
Blev ingen motion igår,när kvicksilvret visar 26 grader kallt så håller man sej från träningen.

Satt på skolan igår & pluggade inför tentan som vi hade idag. Vet inte vad som hände,men jag fick verkligen inte in nån ting i skallen. De gick bara inte. Emma som jag går i skola med & även börjat umgås med på fritiden satt & tragglade immunförsvar & immunisering & fagocyter & lymfocyter med mej igår,men ingenting gick in i skallen på mej,de va tvärstopp.
Tommy satt igårkväll & tragglade samma jävla saker med mej,men icke,de va korvstoppning på en gång.

Men nu har jag gjort tentan & är rätt säker på att jag inte kommer att klara den utan måste tenta om. Visserligen är jag besviken över de,men jag fick tillbaka massa arbeten som jag lämnat till henne,då blev jag glader i hela ansiktet. 2 arbeten som jag hade VG på & resten va G,inte ens en komplitering behövdes. Jag är kanske inte så korkad som jag ser ut.
Ett av arbetena som jag hade VG på fattade jag inte ens utan skrev ihop nåt & sen va de bara att hoppas att jag hade rätt...tydligen va de rätt.
De andra VG arbetet va min Cancerberättelse,trodde inte man kunde få högre än G på den,men där hade jag fel tydligen.
Dansade på moln ut från skolan när vi slutade.
Firade med att fara på konsum & handla nyttig mat & sen vidare på systemet & handlade massa onyttiga kalorier,men ack så goda=)
Girade in på badhuset oxå för att köpa Gymkort & för att skryta lite för mamma att jag fått VG, hon blev så glad för min skull så hon betalade Gymkortet åt mej. Så där sparade man in 450 kr... men hon vet ju även att jag kämpar med vikten så de va nog lite därför oxå. Tack älskade mamma.

Imorgon så blir de skoterträff & sen på kvälle blir de ev utgång för mej...