Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 3 maj 2009

Hemma igen

Ja,då va man hemma igen då. Har varit på en Road Tripp i min ensamhet. De behövs ibland.
Skulle egentligen till Järpen,men hamnade i S-vall...Nej,jag svängde inte fel.
Hela Fredagen spenderade jag i en Raggarbil & de va jag som satt bakom ratten. Den med sämsta lokalsinnet & utan att kunna skilja på Höger & vänster fick köra. De kallar jag modigt av han som ägde skeppet till raggarbil. Men de hela berodde på att jag kör Ford Mondeo, de samma gäller ägaren till raggarbilen..så han ansåg att jag hade nåt bakom pannbenet & placerade mej i förarsätet.
Lite läskigt va de från början,men efter ett tag blev man varm i kläderna (kanske berodde på att de va 24 grader varmt ute oxå'). Vi skulle bara iväg på en liten tur men hamnade i Hassela...fråga mej inte vart de är,men om jag inte misstog mej så körde vi förbi en skylt som de stog Gävleborgslän på.
Vi for runt 13-tiden & vid 22 tiden lämnade jag av ägaren till bilen & hans bil hemma hos honom... då va jag lite less på att köra bil. Då va alla i bilen Apradar,utom jag då såklart.
Så nu har man kört raggarbil för första gången,dessutom på ett helt okänt ställe...jorå,modigt värre. Läskigast av allt va att de va Automat,sånt har jag ju aldrig kört förut. Men de gick bra, blev 2 grisnitar när jag skulle bromsa,annars så flöt de på felfritt.

Sista April jobbade jag på Lärkan & sen for jag direkt till S-vall. Där grillade vi & sen drack jag 2 glas vin & sen somnade jag för natten. Så de vart en väldigt lugn sista April.

Nu ska jag iväg & städa ur andra huset,familjen är där,utom jag då som hamnade här.

ses

Inga kommentarer: