Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 20 maj 2009

Konstigt

Nu de här 4 veckorna jag praktiserat så har jag småätit konstant på jobbet. Frukost kl 9, banan & kaffe vid 10,lunch vid 11-11.30,kaffe & bulle,kakor,kardemummaskorpor vid 14 & så middag vid 17.
Blev orolig att jag skulle falla in i samma dans nu när jag är hemma,men än så länge har jag inte gjort det. Här hemma är de tomt på godsaker & nu även frukten. Har en son som är fruktoman, jag tycker de är superbra att han hellre äter frukt än godis,men de tycker inte tandläkaren....Frukten fräter på tänderna,jamen vad gör inte godis då??
Idag tog har vi bara myst i sängen jag & Erik...Klev upp vid 8.30 för att göra frukost,som idag bestod av risgrynsgröt. Sen har jag gått fram som en orkan med dammsugaren,skurmoppen & sprungit maraton med tvättkorgen. Måste passa på när man är ledig.
Men jag har övervåningen kvar eftersom Erik kom på att han va trött,han kröp upp i våran säng & började tryna där. Men de gör inget,de finns gott om damm & småplock här nere oxå.
Stereon är på högsta volym (raggarhits),snusen under läppen & rastlöshet gör susen.
Väntar på att golvet ska torka,så ska jag lägga på mattorna som är nypiskade.
Men jag skäms över hur de ser ut här ändå,vi har bott här så länge,men ändå har vi kartonger ouppackade,rat som ligger på bron,vi har fortfarande inga lampor i vårat sovrum & Eriks nallelampa har precis fått flytta in hos oss men inte in i hans rum. De måste verkligen bli ändring här!!!!!!
Ska göra en kraftansträngning & bära upp lite saker & kasta saker som inte ska vara kvar,man kan ju inte bo med massa kartonger & rat.
Men först ska jag hänga tvätten & köra igång en till maskin,sen ska jag äta lunch är som hungrig nu. Skulle behöva fara iväg & handla lite oxå,men har inte tid idag känns de som...
Jaja,kanske ska åter gå till de jag sysslade med..
ses

Inga kommentarer: