Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 7 maj 2009

Nu är dagen D här

Känner mej lite borta i skallen idag,mycket att tänka på. Men man får väl hoppas att de går bra.
Jag & gubben hade ett långt snack igårkväll. Vi glömmer bort varandra när de krisar i livet,vilket är tråkigt. Jobbigast är ju att Erik känner på sej att de inte är riktigt bra mellan oss... De är inte bra när barn kommer i klämm. Så nu får vi se vart detta samtal leder,de vi måste jobba på är ju faktiskt att prata med varandra...

Idag är dagen när Erik ska hjärtkollas. Jag vet att jag tjatar om de om & om igen,men för mej är detta som terapi,att blogga. Jag får ur mej massa skit & funderingar & mår bättre. De är ju trotsallt frivilligt att läsa min blogg. Får ge ut en Bok Förvirrade mammans funderingar.
De är ju ganska poppis att ge ut böcker nu för tiden. Tycker synd om den som ska stavningskolla alla mina inlägg..är ingen mästare på att stava jag inte.
Erik ser fram emot att fara på sjukhuset iaf. Han vill åka Ambulans & leka i väntrummet bland alla leksaker. Ambulans vill jag inte åka med honom nåt mer,men leka i väntrummet kan han få göra. För efter denna dag så hoppas jag att vi slipper sjukhus ett tag framöver. Klarar mej utan de väldigt bra.
Vill gärna ha de överstökat nu,detta sjukhusbesök. Vill att vi ska sitta vid matbordet & äta mat som om ingenting har hänt.
Jaja,nu ska vi inte måla Fan på väggen,fast de är väldigt lätt att göra de....vi får ta de som de kommer.

Idag är de ju även mät & vägdag. -0.8kg denna vecka. Så nu har jag gått ner mer än 10 kg. Me Like. Men motivationen till motion har inte velat infinna sej.
Men de kanske blir bättre nu när vi har löst lite knutar i förhållandet & Eriks kontroll är över.
Man kanske ska damma av den gammla cykeln för att ta sej en tur ikväll.
De här med att inte äta Mjukbröd & inte så mycket fikabröd & slisk har gett resultat...de är inget jag saknar ens,men visst kan jag ta fikabröd nångång då & då om de bjuds,de tänker jag inte ha dåligt samvete över. Går lättare när man inte förbjudit nåt utan jag får äta vad jag vill när jag vill,då är de inte lika roligt & gott?!! Konstigt de där.

Nu ska man väl ta & göra sej iordning. Vi ska lunchdejta med Tommy innan vi ska till doktorn med Erik.

Skriver mer sen eller imorgon.
ses

Inga kommentarer: