Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 23 maj 2009

Vet inte jag

Ja,nu är praktiken äntligen klar. Sommarlovet är här,men vart är värmen??
Man kan ju inte ha sommarlov utan värme & bad på Kattrompa (badplatsen i Graninge) heller.
Vill gärna ha lite sol nu faktiskt. Inte för att jag blir brun(jag blir röd,flagnar & sen är jag lika vit igen efter några dagar),utan mest bara för att man blir piggare & gladare av solens härliga strålar.

För några dagar smetade jag på mej B-U-S (brun utan sol). Man vill ju känna sej lite mer färgglad än bara grå/vit. Men jag vart inte vackert brun om benen, Jag blev ORANGE!!! Hur i helvete gick de till?? Tur att man fortfarande kan gå i långbyxer.
När jag va på Cypern förra året blev jag inte ens brun,jag blev knallröd & efter några dagar hemma i Sverige så va jag lika blek som innan jag åkte. Tommy är brunare än mej året runt & han solar ingenting alls. Hur kan de komma sej att jag inte fick några som hellst pigment från mamma & pappa när dom tillverkade mej?? Gatt dom spara allt åt min brorsa...
De är så orättvist. Hade jag inte haft gröna ögon hade jag nog misstänkt att jag va en albino.
De är kul nästan jämt.

Idag ska vi till stan en sväng,ska försöka hinna med att träffa Jenny med familj....
Sen ska vi fara till andra huset en sista gång & ta hem de allra sista ratet,sen är de klart. Hur skönt är inte de då?? Slippa ha huset som en nagel i ögat hela tiden.

Näe man kanske ska göra sej iordning för dagens drabbning. Blev ett kort inlägg,men jag kanske kommer tillbaka igen idag. Har ju oftast inget vettigt att skriva,men de blir några rader varje gång jag skriver...

Inga kommentarer: