Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 31 maj 2009

Helgen som varit

På fredag skjutsade jag Erik till momma,nöjd & glad för de va han. Morfar hade gjort en sandlåda till Erik,vilket uppskattades väldigt mycket.
Jag for hem för att fixa & dona tills tjejerna skulle komma & förparta,innan vi skulle vidare till 30plus. Ska sanningen fram så va de trevligare att sitta hemma hos mej,de va lite folk ute... Men de va trevligt sällskap som man va ute med. Hade kul ändå. Va för en gång skull mycket städad...iaf vill jag uppfatta mej själv som städad när jag kom hem..vet inte om sambon kan hålla med.
Vaknade vid 9.30 tiden nån gång,mådde precis som jag gör varje morgon...trött. Men inte bakis.
Vi for iväg till stan för att fika lite med svärisarna & Tomas...Per,Matilda & Mini kom oxå dit. Kaffe,tårta & för oss "barn" blev de saft. Myste i skuggan en stund innan vi for iväg på Risön för att kolla in raggarbilarna. Mycket fina bilar fanns de där. Vi for hem efter en stund,de va fruktansvärt varmt där & skallebanken började göra sej påmind för både mej & Tommy. Dessutom skulle vi hem till min bror för lite grillning & förparty. Hem,packade ihop sakerna som vi skulle ha för kvällen & iväg de bar igen till stan. Jag körde faktiskt till stan andra gången, Tommy tog sej en grogg/drink i bilen (han behöver lite bedövning om han ska åka bil med mej).
AC:n la av oxå,vilket va fruktansvärt härligt när de va över 30 grader ute. Väl hos brorsan så va de bara att börja fylla på vätskenivån igen. Slänga sej genom duschen,fixa & dona med både frisyr,naglar & utseende. Sen gick vi ner på gården för att grilla,dricka & surra. Mycket trevligt folk va de oxå....folk man inte träffar så ofta längre & folk man bara har kontakt med per tele nån gång ibland. Vilket fall som hellst så va de jätte mysigt. Tommy han fick så ont i huvudet så han gick & la sej i brorsans Lgh. De flesta som va där trängde ihop sej i en bil,men jag & 3 st till fick inte plats. Fick gott använda mina appostlahästar ner till stan,men de gjorde inte så mycket behövde röra lite på mej för att nyktra till lite. Surrade med massa folk & åkte raggarbil va väl de jag sysslade med mest tror jag. Va inte i så bra skick under kvällen,men jag skyller på solsting.
Idag vaknade jag halv 12 med att jag höll på att förvandlas till en svettpöl...de va grisigt jävla varmt i sovrummet. Masade mej ner,seg som bara den med Erikabstinens som slet i kroppen.
Pappa hade lovat att ta med Erik till OK eftersom han skulle jobba idag,men han började inte förrän vid halv 16. Kunde ligga & dra mej en stund ute på bron & räknamyggbett,mellan 45-50 myggbett har jag fått på ett ben,från vaden till fotknölen...ser helt sjukt ut,vita ben med röda blaffer. De kliar som fan iaf,värst på Fotknölen. Helt galet va mygg de är.
När vi hämtat Erik så for vi på affären & när vi kom hem hade svärisarna kommit till oss & fixat mat & morsdagstårta. Bättre kan man inte ha de. Efter maten kom Helena & Jimmy på en snabbvisit...trevligt värre. Erik va i sitt esse,övertrött & glad,brukar inte vara nån bra kombination för en mamma som inte har tålamod. Men efter ett tag så somnade han,efter att Helena nattat honom.
Nu sitter jag på jobbet & försöker hålla mej vaken,är så fruktansvärt trött. Men de är självförvållat,kan inte skylla på nån tyvärr. Näe nu ska jag gå en runda för att se till alla.
ses

Inga kommentarer: