Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 27 maj 2009

Hör & häpna

Nu har minnsan Gardinstången till panoramafönstren kommit upp...iaf till de stora fönstret, till de där 2 små på sidorna är gardinstång inte uppe än...men de kommer förhoppningsvis upp idag.
Så idag ska jag till stan för att se om jag hittar några gardiner som kan passa där inne. De ekar ju så förbannat där. Ska se om jag hittar nåt tyg till dynan till min morfars fotölj oxå. Skulle va bra med nå svart typ skinntyg. Kanske jag tittar på lite annat när jag liks är där,man vet aldrig.

Igårnatt så jobbade jag som jag skrev tidigare. Ganska kul att jobba med surhönan eftersom hon pratade mer än vanligt. Vilket va ganska så skönt. Mycket larm både ute & inne gjorde att natten gick ännu fortare än vad den brukar göra. Men jag va väldigt trött igårmorse när jag kom hem,hade ingen som hellst lust att kliva upp när väckaren ringde vid 12.30.... Men de blev tidig i säng igårkväll..21.00 gick jag upp med Erik i våran säng (han vägrade sova när jag la han vid 19.30) Somnade omgående & har sovit hela natten. Tommy säger att Erik farit runt som en propeller i sängen,men de har jag inte märkt nåt av alls faktiskt.

Näe nu har jag inget mer att komma med för den här gången....

Inga kommentarer: