Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 11 november 2011

Fullmåne

Jag anser att fullmåne borde förbjudas eller iaf att någon hängde upp en stor rullgardin för den.
Idag började min dag kl 4, då slog jag upp mina ögon, kvart över 4 startade jag Tv.n & kokade choklad. Tänkte på min Gammla svärmor, Agnetha, de är nog bara hon & jag som är vaken den här tiden på dygnet. Hon ska ju iofs jobba, men vad ska jag göra då?? sitta i soffan & hosta upp konstiga saker ur lungorna & snora lite. Kanske lyxa till de med att pilla navelludd oxå...
Dagen kommer att bli lång skulle jag tro. Men med lite tur så kanske jag somnar i soffan en stund under dagen, annars så orkar jag inte med kvällen. Iofs så vet jag inte vad jag ska göra då, sambon är ju ute & friar.
Blivit bjuden på "6-party" oxå idag. Men jag vet inte om jag ids gå, är inte pryd av mej, men jag känner ingen så där superbra där. Så då bli jag lite småblyg av mej. Men vi få se...

Börjar bli dax att komma på lite Julklappar oxå. Men så länge de inte är snö ute så känns de som om de skulle vara låååångt kvar till Jul.
Kommer ju bli en konstig jul i år kom jag på. Men de löser sej säkert, allt för Lillemans skull.

Nu ska jag läsa lite bok & sen försöka vila lite. Är som trött nu känner jag.

ses

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har läst endel bloggar Lisa men din är någon speciellt. Jag bara önskar att jag kände dig. Jag vet vem du är men inte mer än så. Men du verkar vara en himmla härlig tjej. Som med all säkerhet skulle kunne lära mig å baka.

Tomas sa...

Ja du Lisa, det kommer kännas otroligt konstigt, tyvärr.
=(
Tomas