Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 12 november 2011

Glömde..

...glömde ju att svara på de andra kommentarerna.
Tomas: De löser sej!! Vi kommer nog sitta i soffan & kolla på Kalle Anka....eller kolla & kolla, menar Sova framför Kalle =) Men sammalika jul som vi haft tidigare kommer de ju inte bli... Men en bra jul bli de nog ändå. Jag älskar ju er allihopa, mej bli ni inte kvitt i första taget ;)

Anonym: Jag gillar inte anonyma kommentarer!! Men visst kan jag lära dej baka.... Om du vill ha muffins som ser ut som rulltårta med pappersformar i. Ge dej gärna till känna, känns bättre för mej iaf. Om du nu vet vem jag är, så borde väl jag oxå få reda på vem du är, eller?!?! =)

1 kommentar:

Tomas sa...

Ja du Lisa, det lär nog bli så att man sitter i soffan och sover till kalle anka. Nu har man grinat en sväng, saknar den gamla goda tiden. Kom hem till er och det luktade nybakade bullar, du stod i köket och bakade, vi åt, skrattade och myste med erik och se hans min när han öppnar paketen, de va så härligt. Saknar verkligen orden: Vi ska fira jul hos Tommy och Lisa eller vi ska fara till Tommy och Lisa. Hoppas att du vet att du kommer alltid att finnas i mitt hjärta men jag önskar att det kunde vara som förr.
Ha de kram Tomas