Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 12 november 2011

Hmm

De är inte ofta någon kommenterar min Blogg, men nu har jag helt plötsligt 3 kommentarer.
En kommentar tänker jag inte publicera, men skulle bra gärna vilja veta mer om vem den personen är. Skulle vilja veta lite mer om den där personen som snackar skit om mej. Så berätta gärna mer... Har några vänner på FB med de initialerna som du skrev... Tänkte mest på att jag skulle kunna knäcka knäskålarna på han/hon nästa gång jag får reda på nåt sånt här.
Jag är inte guds bästa barn & har många skelett i garderoben, men ta de med mej istället för att snacka skit OM mej. De är ju rätt fegt att snacka skit om en person som inte är närvarande & inte kan försvara sej.
Nu ska jag inte lägga mer energi på de där, men som jag fattade det så är de nån som står mej nära som snackar. Då bli jag inte arg, utan mest besviken!! I min värld är de värre att göra en person Besviken än arg.
Men de är väl lika bra att bygga upp muren som raserades av ett par 45-or för 8 år sen. Nu ska jag bli ett Vaccumpackat Paltförpackning igen!!

Imorron är de Farsdag. Ska till Graninge till min pappa, äta god mat & surra bort några timmar igen. Har sagt de förut, men min familj är inte som alla andra, men som jag Älskar dom!!

Känner mej upprörd & besviken nu, så nu ska jag baka lite. Kommer på lite andra tankar en stund kanske.

ses

Inga kommentarer: