Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 16 november 2011

Igår

Väckaren ringde 05.15 igårmorse, hyffsat pigg hoppade jag upp ur sängen & in i bilen.
Tommy skulle på kurs så jag hade Lilleman hele dagen igår.
Trodde faktiskt innerst inne att han fortfarande skulle sova när jag kom, så jag kunde krypa ner i sängen med honom. Men ser ni, där bedrog jag mej allt.
Han hade kommit ner för trappen 05.40 med orden: Jag tog lite sovmorron jag pappa. Den här pojken har mycket att lära av sin mamma vad de gäller sovmorron anser jag.
Vi hade de iaf mysigt, både han & jag va lite småsnoriga så vi snorade ikapp. Dagen gick väldigt fort & rätt som de va så va Tommy hemma igen. Men innan jag for la jag Lilleman & läste Bamse för honom. Sen innan han somnar lägger han sina armar om min & Tommys hals, kramar åt & säger Ni är världens bästa föräldrar. Då kan man ju inte annat än bli lycklig.

Idag ska jag på banken, vare sej jag vill eller inte. Sen bli de ännu mer bakning. Gjorde drömmar & kolakakor i förrgår. Drömmarna blev helt perfekta för en gångsskull. Endra bli dom ju stenknall eller så porösa att man inte kan ta i dom. Men nu blev dom som min mormors...
Måste bara komma ihåg hur jag gjorde som, så dom inte bli misslyckade igen.

Nä nu ska jag söka reda på snusdosan & sen göra mej i ordning för den här dagen. Med de menas att måla tillbaka ansiktet, resten är jag klar med. ¨

ses

Inga kommentarer: