Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 23 november 2011

Knepigt

Idag vaknade jag kvart över 5 & va PIGG?!?!? Jag menar, jag somnade ju inte förrän efter 12 igår. Då borde jag inte va pigg den här tiden på dygnet.
Men jag klev upp, tittade mej i spegeln & kände att nu måste de göras nåt radikalt, du ser ju hemsk ut människa. Duschade & skrubbade ansiktet, smorde kroppen, hade i massa Fiber Moussé & blåste håret till skyarna. Drog på mej Jeansleggings & en T-shirt, målade tillbaka ansiktet & parfymerade mej. Hepp hepp, en ny Lisa tittade mej i spegeln.
Man sunkar ner sej ganska rejält av att bara gå hemma hele dagarna.
Har nog skrämt ihjäl varenda kassörska på Ica vid de här laget. När jag kommer in med osminkat ansikte, bleka hår åt alla håll, mjukisbyxor med häng så de ser ut som min röv är 1 meter lång dessutom med de klassiska "knäskålarna" & med en förstor jacka. o
Så idag kände jag att de få va slut med de där, man känner ju sej fräschare när man gjort sej iordning lite.
Jaja, idag ska jag iaf gå till Fd grannen i Björkå... Han ha flyttat till stan & jag hade tänkt kika in hans nya lgh. Så ska han få bjuda på kaffe oxå.
Eftersom jag inte hade nån bra dag igår, så blev de ingen AF, men hade tänkt göra de idag istället.
Sen bli de väl lugnt antar jag... Imorron, om jag inte får nåt jobb, så ska lilleman komma. Dit längtar jag vill jag lova. Få se om vi gör oss en stöktur till Bispgården....vi få se.


Men nu ska jag bluppa runt lite här innan de är dax för lunch..

ses

Inga kommentarer: