Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 28 november 2011

Lugn

Jag känner ett inre lugn, har nog aldrig känt mej så här. Idag känner jag att jag skulle kunna klara av vilka hinder som hellst.
Kan de va så att Fröken Förvirrad börjar hitta åt sej själv?? Eller är de Iprenen jag tog i morse mot huvudvärken som börjar kicka in??
Känner mej så harmonisk (& som vanligt lite småtrött) att jag nästan tror att jag måste dra en repa med dammsugaren & sen en repa med skurmoppen medans tvättmaskinen tvättar kläderna.... Iofs vad skulle den annars tvätta?? Kristallglasen & mormors servisen??

De enda som är lite störigt just nu i mitt Flow de är att jag har klåda över hele kroppen & småfrysen. Ända sen jag kom tillbaka från Julskyltningen har jag frysigt & även fast jag låg under mitt duntäcke & hade yllesockerna på mej i natt har jag tyckt de varit kallt. Klådan beror nog på att jag gillar att duscha men jag gillar inte att smörja in mej efteråt, vilket blir summa sumarum att mitt skinn är som fnöske.

Idag funderar jag även på att göra en sån där Saffranskaka...bara jag hittar nåt recept. Skiter i lussebullarna i år. Ingen som äter upp dom ändå. Förr om åren gick ju fikabrödet åt, sen jag flyttade blir de liggandes i skafferiet tills de möglar eller i frysen tills man måste kasta de för att de inte finns plats för maten. Så därför skiter jag i allt vad Julbak heter, de blir Jul ändå.

Näe, golvet blir inte damm & fläckfritt om jag ska sitta här...

ses

Inga kommentarer: