Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 14 november 2011

Pappa

Nu är jag lite less på förskylningen. Jag snorar, har ont i halsen & hostar upp saker som jag bli lite brydd på om de skulle ha stannat kvar i kroppen istället. Mjälten, Njurarna & levern är ju ganska bra om dom stannar kvar i kroppen istället för att hostas upp, iaf har jag fått för mej de.
Men de bli väl bättre.

Igår va de farsdag. Så jag & brorsan åkte till Graninge. För såklart måste ju pappa få besök av sina favoritbarn. Har för mej att jag inte firat min pappa på farsdag på många år. Bara ringt till honom.
Några år så ringde jag inte ens, då pratade vi inte med varandra på flera år. De va faktiskt inga roliga dagar, tärande på både pappa & mej. Men nu har vi hittat tillbaka till varandra. Visserligen lite Hat-Kärlek till varandra. Klarar ju inte av att vara där för länge, för då bli de bråk. Men bättre pappa få man söka efter, han finns där när man behöver honom.
Jag menar hur många gånger har inte han fått sätta sej i bilen & åka efter mej till Långsele eftersom bränsletanken är tom & jag inte riktigt vågat köra hele vägen utan back-up.
Men nu har han för vana att ha en 5-10 liters dunk med bensin hemma

I dag bli en lugn dag. Har sovit överjävligt dåligt i natt, svettats, frysigt, hostat, ont i magkatarrmagen, armar & ben har varit ivägen. Fast å andra sidan har jag sovit som en Nassegris hele helgen. Som för övrigt har varit ganska lugn!! Näst intill Nykter Lördag. Ett glas vin & så smakades de av den där nya Glöggen, årsglöggen som i år ska smaka Kaffe.
Glöggen smakade inte kaffe, bara glöggglögg. Är ingen glöggdrickare, men de är som med mjukglass...en varje år måste man ju ha, bara för att se om man vuxit till sej & kanske tycker om de eller inte.

Nu ska jag googla på recept igen. Den här gången tänkte jag göra Pita bröd eller Tortilla bröd. Få se vilket som är lättast & vilket jag har alla ingredienser hemma till. Men med mina Bakskills så bli de säkert sockerkaka av de hela... Har tappat stinget i bakningen.

ses

1 kommentar:

ann sa...

Hej Lisa..ja denna jäk..a förkylning nu efter tre veckors hosta snorande o näsan sprutar har jag börjat komma på fötter igen...Vill inte byta med dig...Många krya på dig....Ann