Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 24 maj 2012

Mysdag

Igår va de en riktig mysdag.
Först hämtade jag lilleman på morronen, fortfarande hostig. Lämnade honom hos farfar vid 11 & sen gick jag ner på stan för att träffa Jenny, Sara, Liam & Minna.
Tog en långfika på Café Petter & så tittade vi lite på stan efter de. Åt en mjukglass i de soliga vädret & sen skiljdes vi åt.
När jag kom hem tvättade jag & sen satt ute för att sola, men ögonen kändes väldigt tunga.
Vid 4 va de dax för en promenad, börjar gå lättare & lättare att gå nu faktiskt. Men när vi kommer till Nipan & ska upp för denna branta backe bli de en paus ungefär mitt i. Den orkar vi fortfarande inte gå uppför. Men då har man ju nåt att kämpa för, en vacker dag ska jag gå hele vägen uppför där utan att hålla på att dö.
Sen blev de en lugn kväll hemma, framför Tv.n..

Idag klev jag inte upp förrän halv 11 ungefär. De är lovligt att sova om man ska jobba Natt. Men när man tittar på vädret känns de inte vidare värst bra att ha sovit så där länge.
Ska hänga lite tvätt igen & sen vänta på Jenny, Liam & Minna som ska komma & hälsa på.
Jenny & jag träffas inte så ofta längre. Hon fick ju för sej att Järpen är ett bra ställe att bo på...Hur tänkte hon där?!?!?
Så vi ska väl mysa igen tror jag. Ska även skjutsa Liam i raggarbilen, han gillar raggarbilar & jag gillar att köra, har man då en som man kan låna en raggarbil av så är de ju klart att man gör de.
Raggarbilar & sommarn hör ju ihop!!

Näe, på med lite musik & sen göra nån nytta. Fast just nu är de ju Hem till gården, de vill man ju inte missa.

ses

Inga kommentarer: