Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 22 maj 2012

Psykbryt deLux

Igår fick jag ett utbrott som heter duga. Jag va så arg, besviken, ledsen & frustrerad.
Vägde & mätte mej igår, på Em efter middagen va avklarad. Inte så smart om man tänker efter. Man väger ju mer på Em än på morronen & magen va ju svälld av både mat & kaffe.
De där vet jag ju, de pratas ju om de i tidningar varje dag nästan. Men igår hade jag ingen bra dag, trött & slut både efter jobbet & promenaden som börjar bli lättare att gå & då ökar man takten, vilket gör att de bli  jobbigt igen.
Men som sagt, vägde mej & hade bara gått ner 0.3 kg sen förra Måndagen. Inte minskat nåt runt midjan.
Jag fullkomligt bröt ihop. Hade slitit hele veckan med promenader & sallader till middag, till å med i helgen gick vi. Druckit vatten som en kamel, inte ätit så mycket sötsaker, bara i Söndags när de blev en munk till kaffet. Ändå hade inte de inte hänt nåt på partierna som jag vill att de ska hända nåt på, men jag kan upplysa om att brösten minskat med 5 cm & under brösten är de minskat med 6 cm tror jag de va.
Ja Hej då Brösten, välkommen Taxöron. Bli till att leta fram klädnyporna igen & spänna fast dom runt nacken.
Fast de är som Janne sa, Lisa, du är Lite rund, Jag är Fet, så de är inte konstigt att jag tappar 4 kg på 4 dagar. Mycket vätska & skit som ska ur min kropp.
Ingen som hellst tröst för mej!!! Jag vill ju vara bäst & vinna de hela, varför ska jag annars ha sällskap när jag går ut & går, då kan jag lika gärna gå själv. Vrångk** är vad jag är.

Fast å andra sidan i morse när jag vaknade hade jag tappat nästan 1 kg till & 2 cm runt midjan. Blev på lite bättre humör då. 
Suttit hos Lilleman som är sjuk. Tänkte att jag åker till Björkå i morse vid 6 så slipper han stiga upp om han sover, men han va vaken (som vanligt). Så vi käkade frukost & tittade lite på Tv(Läs: Lilleman tittade på Tv, Jag sov) Men de va inte de lättaste att sova, han hostar så grymt mycket. Bara jävla skit rethosta.
Åkte till stan & handlade lite & sen in på Handelsträdgårn, så nu ska de sättas Jordgubbsplant, sallad, smultron, krasse, solrosor & nåt annat. Är kul att Lilleman är intresserad av att så grejjer & att de finns Fröer som passar till barn. Barnens trädgård eller vad de heter.


Men nu har jag inte tid mer..

ses

Inga kommentarer: