Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 10 maj 2010

Helgen som va.

Ja,på helgerna är de lite dåligt med Bloggning från mej. Men man hinner ju inte med sej nu,känns som om de går i 110 knyck hela tiden.

Lördag ringde brorsan & väckte mej vid 7 & undrade när Erik skulle komma till stan,sen så blev de fart i detta hus. Packa till Erik, försöka få i han nån frukost & sen va de bara att skicka iväg båda grabbarna eftersom Tommy skulle jobba & Erik for då som sagt iväg med brorsan & sen skulle han sova hos momma. Så jag tog de lugnt efter de där uppvaknandet. Såg på Sunes Sommar,gjorde mej klar & käkade lite frukost. Sen bar de iväg på Jobb igen.
Efter jobbet så skulle man försöka hitta på nåt att göra till middag & sen försöka fördriva tiden till sängtime. De gjorde vi genom att sätta oss i bilen & snurra runt lite överallt. Hamnade hos Jane & Robert,satt där en lite stund innan vi for iväg på Sunnersta & Vinylklubbens årliga träff.
Massa raggarbilar,öl & musik. Men jag va nykter,drack en klunk öl bara....de smakade som kärlek. Men jag va inte så sugen på att sabba magen igen. Vuxenpoäng!!
For hem efter 12 nångång & dog av i sängen.
Söndag som jag nog till 9 men klev inte upp förrän halv 10...sovmorron är de bästa jag vet.
Sen har jag ingen som hellst aning om vad vi gjorde den dagen.
Satte upp studsmattan,eller Tommy gjorde det & jag provhoppade. Den Höll.
Hämtade hem Erik. Sen va den dagen över.

Imorse när jag for på jobbet fanns de inget StoppLyse på vägen nedanför oss,men när jag kom hem så fanns de det. De dök upp en fyrhjuling som skulle visa vägen. Men snälla,jag VET vart jag bor,behöver ingen hjälp med att hitta hem.
Så typiskt sommar,de är vägarbeten överallt. Hatar sånt,blir så förvirrad att jag får kärringstopp överallt. Dessutom vet jag aldrig hur jag ska köra,de är pilar,blinkande lampor & killar överallt,jag tappar ju koncentrationen för mindre.

Har hunnit fundera lite oxå. Hur kan de komma sej att Parfymfria tvålar & tvättmedel tar bort Svettlukt?? Smutsen kan jag förstå,men inte lukten...
Jag menar är de parfymfritt så kan de ju inte ta bort lukten & då borde de ju lukta.
Nu är de inte nåt mot de som använder parfymfritt...vi använder det!!!!! men hur kan lukten försvinna??

Näe nu ska jag fundera ut nåt annat att fundera på.

ses

Inga kommentarer: