Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 3 maj 2010

tråkig dag

Men du va tråkig dag de här är. Snorpapperen flödar i mängder här.
Både jag & Erik är hemma & snorar i kapp. Något less nu.
Men vad gör man då när man har tråkigt hemma?? Jo,man kollar på AMS-hemsida & terrar varenda stackars arbetsgivare som söker folk. Hittade ett jobb som skulle passa mej perfekt.
Som hotellreceptionist på natten. Städ,göra frukostbuffé & träffa människor. Passar ju mej alldelens perfekt tyckte jag & skickade iväg ansökan.
Nu när jag suttit & tänkt lite så va de kanske inte mitt bästa beslut ändå. Impulsiv som man är.
Jag menar jobba 7 nätter & sen ledig 7 är ju perfekt...men,såklart kommer de ett MEN när jag är i farten. Jobbet är i Ö-sund. Hur ska jag klara mej utan min lilla familj varannan vecka??
Samtidigt så vill man jobba...knivigt läge de här.
MEN,nu har jag ju bara ansökt & inte fått nåt svar...men ändå. Är ju femjävlig på att tänka för mycket. Får väl ta mej en funderare Om utifall de skulle ske...nu behöver jag ju inte grubbla allt för mycket över det.

Har även roat mej med att klämma en grej på Eriks Kind,ser ut som en blandning av en finne & pormask. Men han har haft den hur länge som hellst & de kan nog inte varit nån finne/poris,men nu är den död...eller iaf halvdöd. Kunde inte klämma så mycket eftersom han inte ville mer,men de mesta har jag nog fått ut.
Äckligt??jopp,jag vet....men jag tycker att de är skitkul,de är de jag roar mej med på kvällarna oxå till Tommys stora förtret,eftersom de är på honom finnarna & porisarna sitter. Lite roar Lisa.
Diskat har jag oxå gjort,nu funderar jag på vad vi ska ha till middag. Samma fråga varje dag. Ingen fantasi alls,tycker ju inte ens att de är kul att laga mat. Näe,tacka vet jag Bakning.
Duschat har jag oxå gjort (Värst vad liten fantasi jag har nu),men de va skönt iaf. Har ju svettat mej genom denna natt oxå. Hatar Feber!!! Ena stunden fryser man så man skakar & nästa svettas man så man flyter bort. Men en dusch kan ju få en att känna sej hur fräsch som hellst.

Imorron tänkte jag nog jobba,så hoppas på att jag är feberfri nu. Ska på samtal oxå,utvecklingssamtal på dagis. Hoppas ju på att lilleman sköter sej.
Erik är ju rolig oxå. Vi fick hem ett papper med frågor på från dagis som vi skulle fråga honom om. Typ hur han trivs på dagis,vad han gillar göra & vad han inte gillar göra.
Så va de en fråga om hur en bra kompis ska vara....
Långhårig,snäll & Tydlig...svarar han.
Tydlig,vad menar du med det?? frågar jag.
Jamen,inte slåss...de är att vara tydlig det mamma!!! svarar han.
Det är så roligt när barn snappar upp de vi vuxna säger & sen använder dom orden i nåt helt annat sammanhang =) gillar de skarpt.

Inga kommentarer: