Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 2 maj 2010

Snörvel

Men nu börjar jag bli less på att vad sjukdom heter!!!!
Tro på fan,jag har gått & blivit dunderförskyld. Är de inte magen som jävlas så är de halsen & takdropp.
Pendlat mellan 38-39 graders feber hela dagen,trots ipren i kroppen. Visste Iprenen har hjälpt mot värken jag haft i mina handleder & rygg. Så otroligt less nu.
Igår va vi ju hem till mamma & käkade. Hon tittade på mej & tyckte att jag såg så pigg & fräsch ut nu,rosiga kinder & så bästa av allt va ju att jag åt mat & behöll den.
För sist jag va hem så stannade ju inte maten kvar & så såg jag ju ut som ett lik.
Men mina rosiga kinder berodde ju inte på att jag va pigg,de berodde ju på Feber. Men jag hade ju inte hjärta att säga det till henne. Man ska inte oroa mammor i onödan.

Men nu är ordningen återställd här iaf,lilleman är hemma & de är jag glad för. Fast vi har redan rykt ihop X-antal gånger redan. Så de är precis som de ska vara.
Men han hade haft en toppen helg i både Sollefteå & S-vall,så de låter bra det.
Nu är veden klar oxå,Tommy fick hjälp..inte av mej för då hade vi inte varit klar än,jag låg i soffan ena stunden under filt & nästa utan nånting på mej förutom kläderna. Fryser ena stunden & svettas andra. Irriterande.
Snälla Tomas,Roland & Martin va hit & hjälpte Tommy så de gick undan med veden.

Näe,nu ska jag smörja näsan & hoppas på att jag är piggare imorron & att jag får sova i natt.

ses

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas du är bättre idag.
Vi måste komma ihåg att bestämma oss för vart och när på torsdag. Jag jobbar, men du kan ju parkera på Konsum, kommer att ha fulla bilen parkerad där.... Hör av dig och krya på dig.
Kramen