Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 7 maj 2010

Meeen Haaalllååå.

Nu är de sommarvärme i bilen kan jag lova. Idag när jag for från Ö-vik fick jag ställa ner värmen på Min & ändå svettades jag om ryggen.
På med solbrillorna & vred upp volymen,ut strömmar Elvis,Jerry Lee Lewis & Johnny Casch. Kärlek. Poppade så högt att jag inte hörde Sirenerna på en Polisbil som ville köra om mej,kanske inte så populärt. Men han körde om ändå,utan några som hellst problem.
Sitter där i bilen med solbrillorna på,50-60 talet strömmar ur högtalarna,rätta Raggar körställningen,jeansjackan på & man känner sej som en raggare,tills man kollar hastighetsmätaren 150km/h, inget V8 muller & inga kromade Lister. Näe då,här pruttar man runt i en Ford Mondeo 01.a...Hur mycket Raggarpoäng är de då??
Tänk att få Ratta runt en Metalliclila ThunderBird,med lila/cream färgad inredning i toppskick, hur skulle inte de kännas då?? Men såklart får inget gå sönder,den är alltid i toppskick & aldrig soppatorsk.
Men jag ska inte vara kräsen,jag skulle lika gärna kunna ratta runt en liten Metallicblå Bubbla med solrosor på oxå...& vips har jag förflyttat mej till Hippieåldern.
Jag är född på helt fel årtionde,de är bara så. Jag är en blandning av Hippie,Raggare & Rocker Brud...man kan ju undra vad som hände när jag blev tillverkad?!?
Men jag är ju som jag är & blev som jag skulle.

Fast en Jänk hade inte suttit helt fel,eller en Bubbla eller varför inte en HotRod med flames på.. Grrrrr,bäst jag slutar drömma nu innan jag gör nåt impulstokigt.

Jag vet att de är dåligt med bilder just nu i denna blogg,men de beror på att jag aldrig knäpper några foton & från & med igår kommer jag absolut inte kunna göra det heller,särskilt inte med min mobil....kameran är liksom trasig på den upptäckte jag igår när vi skulle leka lite med den...ja,nu va de alltså Erik som skulle knäppa kort,inget annat.
SÅ ni får hålla tillgodo med massa text ett tag,så kanske de dyker upp nåt framöver.

Inga kommentarer: