Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 6 maj 2010

klagosång

Ledig dag idag,rätt kort vecka de här. Jobbade igår bara,men imorron är de jobba & dessutom på Lördag. Trött som ett as är jag,men de är ju inte ovanligt. Blir ju så trött när magen inte vill som jag vill. Magkatarren gjorde sej påmind igen i Tisdags....vilket inte va välkommet för 5 öre.
Så igårkväll va jag riktigt risig igen. Somnade iaf tillslut i ren utmattning. Vaknade halv 9 i morse i en tom säng,Erik hade smygit ner utan att jag hört det...han ville inte väcka mej sa han. Farliga saker,men han startar bara Tv.n & sen sitter han där.
Fick i mej lite Valio yughurt & te....sen tog de stopp. Försöker komma på vad jag äter & dricker som gör att magkatarren utlöser sej så fruktansvärt,men utan att lyckas.
Så nu har jag bestämt att skriva upp allt jag äter i några veckor,bara för att se om man kan se ett mönster.
Tycker att de suger BIG Time nu.
Känner mej som världens sämsta Mamma & Sambo. Grinig,irriterad & deppad.
De är väl inte så konstigt att Erik vill åka på semester hela tiden.
Men men,de blir väl ordning på de här oxå med tiden. Hoppas bara tiden går fort.

Igår va jag ute & gick med min vän Jane,så skönt att röra sej & kanonväder va de ju oxå.
Va ju barngympa men Erik va inte med,eftersom han hostar som han gör,så jag fick åka iväg själv.
Jobbade gjorde jag oxå som sagt. Men även fast jag visste att Erik va hemma & att jag inte behövde hämta honom på dagis så stressade jag som en tok. Kör som ett svin,halvspringer till bilen & har snart gnisslat sönder mina tänder mot varandra.
Hur ska man göra för att stressa mindre??

Nu ska jag kolla upp hotellrum till den 23oktober i Ö-vik.
Sen göra mej & Erik riktigt klar för dagen & sen bege oss till Stan för att träffa Nina för en fika & lite surr.

De senare inläggen som jag gjort handlar bara om krämpor,börjar bli som en gammal Pensionär som endast kan de här med att klaga.
Jag lever,jag har familj & vänner som jag älskar, men de är väldigt lätt att bara se de nattsvarta när man mår dåligt,så är de bara.
Hoppas på att man får skriva nå trevligare inlägg snart,annars kan jag lika gärna lägga ner bloggen. Ingen vill ju läsa om massa problem & tråkigheter hela tiden.

ses

Inga kommentarer: