Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 8 augusti 2010

1½ kg köttfärs...

av de får man 40 hemgjorda köttbullar & 21 biffar. De har jag roat mej med sen jag klev upp vid 12.30. Eller jag började inte med en gång utan pollimasade på hemma lite & försökte hitta på nåt att göra,de slutade med att jag hamnade vid datorn...som vanligt.
Har skrivit världens längsta blogginlägg oxå,behövde skriva av mej lite,men sen raderade jag de.
De angår ingen om mitt förflutna,så jag brukar skriva här i bloggen & sen radera det. Skriver jag på papper finns risk att nån hittar det papperet & då kanske mitt förflutna inte är så privat längre. Så de så!!!
Beslutsångest har jag oxå. Måste bli nån ändring på mitt liv,kanske ta tag i de på riktigt & sluta fly...med fly menar jag att dra ner på festandet lite. Har varit lite väl mycket av den varan nu & när minnesluckorna tätnar så kanske de är dax att ta sej i kragen.
Men snart är vintern här & då blir de automatiskt att festandet dras ner.
Vill så mycket men jag litar inte på mej själv att jag klarar de & de blir de inte gjort heller.
Hade ju suttit bra med lite självkänsla & självförtroende,men de har sedan länge försvunnit & de verkar vara svårt att hitta åt de oxå.
För bra mår jag inte & jag kan inte sätta fingret på vad det är som är fel. Lätt att skylla på PMS,Trötthet,ADHD.n & huvudvärk...men nånstans ifrån kommer de ju. Ska bara lista ut de så återkommer jag med en briljant idé & allt kommer bli bra & lösa sej.
Just Smile and Wave...

ses

Inga kommentarer: