Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 11 augusti 2010

Jaja.

Ja har väl inget att komma med egentligen,bara massa dravell som vanligt.
Städar övervåningen & som vanligt har jag 5 olika ställen som jag börjat på & ingen av ställena är klara...inte på lååååånga vägar. Försöker verkligen att hålla mej till ett ställe i taget,men jag lessnar & börjar nån annanstans. Förhoppningsvis är jag klar till i kväll när vi ska sova.
Försöker att få Erik att hjälpa till,hans rum ser ju ut som ett bombnedslag efter hans framfart när han blir förbannad. Men de går väl inte som jag hoppats på där,han smiter ner när jag står med huvudet i Toan & skurar samtidigt som jag putsar spegeln i hallen & bäddar sängen i vårat sovrum. Jorå,jag är effektiv som bara den.
Igår började vi på nedervåningen,eller rättare sagt de va Tommy som började & sen hakade både jag & Erik på. Så nu är de hallen nere som är kvar,skulle varit bra med några skoställ tror jag. För herregud vad mycket skor jag har som ligger där nere,men jag kan ju inte hä iväg dom heller,rätt som de är blir de Varmt eller så blir de ännu kallare....
Men om jag nu ska bli klar innan kvällen är de nog bäst att jag fortsätter med städningen istället för att blogga....*Suck* JAG VILL INTE!!!!!

Magen har jag sabbat oxå,fy fan vad jag har haft ont i gårkväll/i natt. Men de är ju självförvållat.

Jaja,huset städar sej inte själv har jag upptäckt...


ses

Inga kommentarer: