Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 14 augusti 2010

Barnfri

Än en gång är vi barnfri, visst de är ju nästan varje förälders dröm att få vara den nån gång då & då...Men våran son är ju borta mest varje helg nu mera. Förut när vi va barnfri så gjorde vi nåt,typ va på fest eller på Birsta eller så. Men som idag är de inget sånt vad jag vet.
Skulle bra gärna vilja fara på Sandslån & festa lite,men har ingen som följer med & NEJ jag är en sån som inte vill gå ut själv....men på Toan vill jag gärna gå själv,då behöver man inte va 2 eller fler. Fruntimmers grej.

Funderar på vad jag ska hitta på nu när jag inte har nåt jobb. Kom fram till att jag kanske ska ge ut Memoarer,de är väl rätt poppis nu mera. Eller göra som Martina Haag & ge ut sin blogg i bokformat. Eller göra som Carolina Gynning & skämma ut sej i sin egen bok Ego Girl. Kan erkänna att de är den mest pinsama bok jag någonsin läst & jag läste inte ens klart den.
När hon tuggade laxermedel som smakade choklad & sen bokstavligen sket ner sej inför en kille,ja då gatt jag lägga ifrån mej boken & sen dess har jag inte ens öppnat den. Den står bara & samlar damm i bokhyllan...
Fast samla damm skulle nog min bok oxå göra som jag ska ge ut. Jag kommer aldrig att komma till poängen liksom. Den kommer bli tjockare än den där Brott & straff-boken. Kan ju ge ut en serie,men de kommer ju inte bli en Triologi,utan snarare trettiologi & då har jag väl gått & blivit senil & glömt bort de jag redan skrivit & så börjar jag om.
Kanske lika bra att hålla mej till Bloggandet & drömma vidare om att skriva en Bestseller skulle ju va lite Coolt.
Eller en barnbok skulle ju kunna vara nåt....har ju fantasi iaf.
Har ju iofs fantasi för att skriva nåt riktigt Tantsnuskigt oxå...
Man kan ju skriva en bok som passar alla. Första sidorna Barnbok,efter dom sidorna några sidor "Gubb bok" typ slänga in några sidor med Jula,Biltema & Cleas Olsson. Resten av boken kan vara till mammorna...med Tantsnusk,drama & spänning.
Ja,nu har jag kommit på de,mitt nya jobb ska bli Författare. Bra där.

Näe nu ska jag göra nåt annat. Vet inte vad,men eftersom jag tagit allergitabletter blir de nog soffläge en stund. Tommy har nämligen klippt gräset...inte bra för näsan de. Dessutom har vi ansat häcken ( inte min,de tar nog längre tid än 30 min).
Blir nog en tur till K-fors ikväll & titta på Raggarbilar & äta på Sylos. Men jag vill bra gärna dansa lite oxå,få se hur de blir med den saken.

ses

Inga kommentarer: