Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 24 augusti 2010

Bloggkrig

Är just nu i en period där sömnlösheten har klivit in i min hjärna. Helt oinbjuden faktiskt.
Somnar aldrig känns de som. Får se hur lång tid de kommer att ta innan den försvinner den här gången.
Men iaf,då när jag ligger där i sängen så funderar jag väldigt mycket på massa saker. Igår va de då Bloggkrig ,alla kändisar som skriver blogg,dom har ju bloggkrig med varandra tycker jag.
Kanske beror de på att nån inte allt för inteligent människa av kvinnligt kön med platinablont hår & plastiga E-kupor öppnar sin mun med sönderblekta tänder & kläcker den ena ointeligenta kommentaren efter den andra.
Många blir ju kända genom att kommentera kändisarnas blogg genom att kläcka endra en väldigt spydig kommentar eller en ännu dummare kommentar så att den stackars Platinablonda Bloggkändisen med Plasttuttar & genomskinliga tänder,gråter så att att Mascaran sprutar. Då har vi då nåt som kallas för BLOGGKRIG...värre än både första & andra världkriget enligt vissa.
Jag läser många bloggar,kompisars bloggar & även då kändisbloggar. Men jag skulle då inte skriva en kommentar till nån av de elaka slaget för det,de är ju bloggarens syn på de hela som hon/han skriver. Men visst händer de att jag lyfter både vänster & höger ögonbryn lite då & då..
Nu menar inte jag att jag skriver inteligenta saker bara för att jag är brunhårig, jag kan ju inte ens stava riktigt. Men jag står för vad jag skrivit iaf & skulle som sagt va inte såra någon annan,inte medvetet iaf.
Men om nån vill starta ett Bloggkrig med mej,så varsågod....jag har känningar i Maffian & är inte sen att använda mina kontakter...Typ.

Annars i den här familjen är de Förskylt. Tommy skulle ju in på Op imorron,men de fick bli uppskutet. Nu hoppas jag då att de inte blir nästa vecka,för då jobbar jag Mån,Tis & så är jag ju bra sugen på Kullberg den 3dje. Men vi får se hur de blir då.
Halsen gör ont på mej & Erik är snorig,typiskt Höst.

Ska försöka få kontakt med Barnmottagningen idag oxå. Eriks hjärta slår så hårt ibland att de syns hur väl som hellst utanpå tröjjan. Gillar inte sånt,vet inte om de är normalt,men jag gillar de inte alls. Kalla mej gärna nojjig,men Han är de viktigaste jag har...!!!
När han själv säger att Mamma,kom,nu slår hjärtat så där igen. Ja,då blir jag lite orolig.

Näe,nu ska jag baka lite igen tror jag,men först ska jag ta ur diskmaskinen & köra igång en andra maskin tvätt. Nödvändigt ont kallas de, Oerhört tråkigt kallar jag de.

Inga kommentarer: